fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Grundspillet i BCL er slut – DeVaughn Akoon-Purcell favorit til at vinde MVP

DeVaughn Akoon-Purcell er favorit til at løbe med prisen som Most Valuable Player i Basketball Champions League ifølge turneringens seneste MVP-barometer.

Foto: Basketball Champions League - championsleague.basketball

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell har gang i en god sæson hos tyrkiske Galatasaray. Det tyrkiske storhold ligger placeret på en fjerdeplads i den hjemlige liga, og de gik sikkert videre fra grundspillet i Basketball Champions League med fem sejre og et enkelt nederlag.

Tyrkerne har set rystende gode ud i den europæiske turnering, og DeVaughn Akoon-Purcell, der efter to sæsoner i Basketligaen var forbi NBA hos Denver Nuggets, er stærkt medvirkende til Galatasarays succes.

Netop dette kan ses på Basketball Champions League´s seneste Most Valuable Player-barometer, hvor DAP står til at vinde den prestigefyldte pris. Akoon-Purcell har scoret +20 point i fem af de seks kampe i grundspillet. Amerikanskfødte Akoon-Purcell snitter 21,5 point, 5,3 rebounds og 1,8 steals i BCLs grundspil. De 21,5 point gør ham til turneringens topscorer i denne sæson.

Se highlights fra den tidligere Bakken-spillers seneste kamp i BCL herunder:

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Bakken Bears

Bakken Bears har skrevet under med amerikanske Tony Carr, der tidligere i karrieren var på blokken hos NBA-holdet New Orleans Pelicans.

Bakken Bears

Jamaicanske Jarred Ogungbemi-Jackson forlader Bakken Bears til fordel for Orléans Loiret Basket i den franske Pro B.

Bakken Bears

Hayden Dalton har forlænget sin kontrakt med det israelske tophold Hapoel Holon, der i sidste sæson vandt den hjemlige liga.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har forstærket truppen med 25-årige Deng Adel, der i 2019 spillede 19 kampe for Cleveland Cavaliers i NBA....

Basketligaen

Travis Taylor er fortid hos de forsvarende danske mestre fra Bakken Bears

Bakken Bears

Efter tre hos Bakken Bears og Bears Academy, skifter Mads Bo Hansen væk fra Vejlby Risskov Hallen. Han skal til USA, hvor han skal...

Bakken Bears

Magnus Møllgaard begynder sit udlandseventyr på Ibiza, hvor han trækker i Club Basquet Sant Antoni-trøjen, når den nye sæson begynder i den tredjebedste spanske...