fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears tager afsked med amerikaner

Frank Bartley IV er fortid i Bakken Bears og skifter til israelske Ironi Ness Ziona.

Foto: championsleague.basketball

Frank Bartley IV får ikke forlænget sin kontrakt med Bakken Bears. Det står klart, efter at den 27-årige amerikaner mandag har tegnet en kontrakt med Ironi Ness Ziona B.C. fra Israel.

Det skriver det europæiske basketballmedie Eurobasket.com

Den 190 centimeter lange guard blev hentet til Aarhus på en korttidskontrakt med det formål at hjælpe Bakken Bears til at kvalificere sig til Basketball Champions League. Bartley IV og resten af Bakken-truppen formåede imidlertid ikke at booke en billet til den europæiske turnering og må tage til takke med FIBA Europe Cup i den kommende sæson.

Frank Bartley IV fik blot en enkelt kamp i Bakken Bears-trøjen. I nederlaget til italienske Treviso leverede amerikaneren en flot indsats med 19 point til følge, hvilket gjorde ham til Bjørnenes topscorer.

Amerikaneren kom til Bakken efter en stor sæson i den tyske Bundesliga hos Medi Bayreuth.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Team FOG Næstved hev fredag aften en sikker sejr med hjem fra København, da holdet mødte theView Copenhagen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits virker ustoppelige i denne sæson, og det lykkedes ikke Randers Cimbria at stoppe kaninerne. Kampen mellem de to mandskaber endte med en...

Bakken Bears

Efter en 14 lang karriere som professionel basketspiller valgte Mikkel Plannthin i en alder af 32 år at indstille karrieren, forud for den netop...

Bakken Bears

Onsdag aften tørnede de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, sammen med Hakro Merlins Crailsheim i FIBA Europe Cup. Danskerne fik dog ikke den start...

Basketligaen

Svendborg Rabbits slog TheView Copenhagen med 74-97 og hentede dermed sæsonens trejde sejr. Nu har de seks point efter de tre første kampe.

Basketligaen

Alioune Tew skifter til Horsens IC. Det har klubben meldt ud på deres facebookside.

Bakken Bears

Bakken Bears tog lørdag eftermiddag sæsonens tredje sejr. På hjemmebane slog de forsvarende danske mestre BMS Herlev med 106-69.

Bakken Bears

Bakken Bears hentede deres tredje sejr i sæson, da de slog holdet, som også har hjemmebane i Vejlby Risskov hallen, Bears Academy, med 19...