fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears tager afsked med amerikaner

Frank Bartley IV er fortid i Bakken Bears og skifter til israelske Ironi Ness Ziona.

Foto: championsleague.basketball

Frank Bartley IV får ikke forlænget sin kontrakt med Bakken Bears. Det står klart, efter at den 27-årige amerikaner mandag har tegnet en kontrakt med Ironi Ness Ziona B.C. fra Israel.

Det skriver det europæiske basketballmedie Eurobasket.com

Den 190 centimeter lange guard blev hentet til Aarhus på en korttidskontrakt med det formål at hjælpe Bakken Bears til at kvalificere sig til Basketball Champions League. Bartley IV og resten af Bakken-truppen formåede imidlertid ikke at booke en billet til den europæiske turnering og må tage til takke med FIBA Europe Cup i den kommende sæson.

Frank Bartley IV fik blot en enkelt kamp i Bakken Bears-trøjen. I nederlaget til italienske Treviso leverede amerikaneren en flot indsats med 19 point til følge, hvilket gjorde ham til Bjørnenes topscorer.

Amerikaneren kom til Bakken efter en stor sæson i den tyske Bundesliga hos Medi Bayreuth.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Bakken Bears' kamp mod russiske Avtodor Saratov er udsat grundet coronasmitte. Der bliver arbejdet på at finde en ny dato hurtigst muligt.

Bakken Bears

Bakken Bears er det første hold klar til pokalfinalen, der løber af stablen den 17. april. Bakken Bears besejrede lørdag Team FOG Næstved med...

Basketligaen

Devin Thomas har tegnet en kontrakt med engelske Surrey Schorchers. Det er den tidligere BMS Herlev-profils tredje klub alene i denne sæson.

Basketligaen

Roberto Gallinat skifter til Yalova Group Belediye Spor på en kontrakt, der løber resten af sæsonen.

Bakken Bears

Finalisterne til dette års pokalfinale skal findes. Team FOG Næstved har ikke været i finalen siden 2017, så de vil meget gerne have billetten,...

Basketligaen

Den tidligere Team FOG Næstved-spiller Carlos Novas Mateo skifter til Østrig.

Basketligaen

Team FOG Næstved kunne tirsdag aften fejre deres sejr over BMS Herlev, men et hårdtarbejdende BMS Herlev-mandskab gjorde kampen helt lige indtil sidste periode.

Bakken Bears

theView Copenhagen gjorde en god indsats, men trods modstand fra theView sejrede Bakken Bears mandag i Nørrebrohallen.