fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears styrker truppen med profil fra Bundesligaen

De forsvarende danske mestre har tegnet en korttidskontrakt med amerikanske Frank Bartley IV som kommer til Bakken Bears efter en sæson i Bundesligaen i Tyskland. Frank Bartley IV er hentet til klubben med det formål at hjælpe aarhusianerne til at gentage sidste sæsons succes og kvalificere sig til Basketball Champions League.

Foto: Bakken Bears, facebookside.

I Aarhus drømmer man igen i år om Basketball Champions League. Derfor har Bakken Bears været på jagt efter en spiller af høj kaliber, og således er man landet på Frank Bartley IV der er det nyeste skud på stammen hos Bjørnene. Bartley IV er dog blot i klubben på lånt tid, da kontraktens varighed er på en enkelt måned.

Det skriver Bakken Bears på deres facebookside.

Frank Bartley IV tilbragte sidste sæson hos Medi Bayreuth i Bundesligaen med stor succes til følge. Den 27-årige guard var det tyske mandskabs topscorer og var en af de store profiler i den bedste tyske række. I sidste sæson spillede han 31 kampe i den tyske bundesligas grundspil, hvor han snittede 14,3 point, 2,7 rebounds, 2,4 assists, 1,5 steals og 0,2 blocks med fine skudprocenter på 46 % fra gulvet, 32,6 % fra bag trepointslinjen og 88 % fra straffekastlinjen.

Amerikaneren skal nu hjælpe det danske mandskab med at kvalificere sig til BCL, og Anders Sommer, cheftræner for Bakken Bears, mener, at hans personlige mål stemmer overens med klubbens målsætninger.

“Frank er en fysisk stærk, bredskuldret, scorende outside-spiller. Han er kendt som en ydmyg og rolig fyr uden for banen, men med en aggressiv og direkte spillestil på banen – i begge ender. De seneste sæsoner har han allerede vist sit værd i Europa, men har mål om at performe på de større scener. Et mål, der matcher vores,” udtaler Anders Sommer til Bears´ facebookside.

På grund af tidligere resultater er Bakken Bears direkte kvalificeret til semifinalen i Champions League-kvalifikationen, der skal afvikles den 15. september i Treviso, Italien. Den danske mastodont skal møde vinderen af kvartfinalen mellem London Lions (England) og Universo Treviso Basket (Italien).

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits hentede søndag eftermiddag en snæver sejr i Aarhus, hvor de gæstede Bears Academy. Det sydfynske mandskab besejrede det aarhusianske hold med 81-87,...

Bakken Bears

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

Basketligaen

Efter første periode kunne det godt ligne, at BK Amager kunne tage deres første sæsonsejr. Men det blev BMS Herlev, der gik ud af...

Basketligaen

Durell Vinson og theView Copenhagen vinder dagens opgør mod Værløse Blue Hawks. Københavnerne vinder 84-79 efter en tæt kamp, hvor det længe lignede, at...

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Basketligaen

Siler Schneider har langt om længe fået sin arbejdstilladelse. Amerikaneren får derfor debut i Horsens ICs kamp mod ærkerivalerne Bakken Bears i morgen, torsdag.

Basketligaen

Amerikanske Durell Vinson er atter tilbage i Basketligaen. Vinson har skrevet under på en kontrakt med theView Copenhagen.