Bakken Bears ude af Champions League-kvalifikationen

Bakken Bears ude af Champions League Kvalifikationen efter et nederlag på 69-94 til de cyperske gæster fra Keravnos.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Det var en intens kulisse i Vejlby-Risskov hallen, da Bakken Bears fredag aften tog i mod Kervanos fra Cypern i den indledende kvalifikationsrunde i Basketball Champions League. Efter en udebanesejr på 95-86 til bjørnene på Cypern skulle Bakken altså prøve at afholde gæsterne fra, at vinde med mere end de ni overskydende point.

Før kampen blev sat i gang kunne publikum og hele Bakkens organisation fejre Michel Diouf. Han skulle nemlig til at træde ind til sin kamp nummer 200 for Bakken Bears. Han er nu den udenlandske spiller med flest kampe

Bakken foran efter rodet start

Bakken starter intenst ud, men formår ikke at få sat meget organiseret spil op, selvom de kommer foran til en start. Udeholdet kommer bedre efter det og kommer foran i en kort periode, hvorefter bakkens nye mand, David Efianayi, kommer ind. Han laver hurtigt 6 point og et par assists. Banens klart bedste spiller i perioden. Kampens første halvleg bølger lidt frem og tilbage, og spillet bliver mere organiseret i begge ender. Bakken kan gå til pausen med en føring på 45-39.

Kolaps sender Bakken tidligt ud

Bakken kommer forfærdeligt ud til anden halvleg og og kommer ned med 45-51 på 2,5 minut, hvorefter Steffen wick tager en timeout. Bakkens offensiv ser ikke ud til, at være kommet med ud fra pausen og de har svært ved at sætte noget op mod udeholdets defensiv. Trods dette kommer Bakken tilbage og får udlignet til 57-57. Men efter dette er der ikke mere at komme efter, og Bakken kollapser i begge ender mod den suveræne gæster. Keravnos eksekverer skarpt i begge ender og er brandvarme. De lukker Bakken helt ned i forsvaret og rammer næsten alt de sender afsted i den anden ende. Ingen vej tilbage for Bakken, da de lider et nederlag på 69-94 og er dermed ude af årets Champions League-kvalifikation. Nu kan de kigge fremad mod FIBA Europe Cup, hvor de igen i år er med efter nogle flotte resultater de sidste to sæsoner.

 

Se andre spændende artikler