Bakken kom oven på igen

Mandag aften skulle Bakken Bears prøve at revanchere torsdagens nederlag til Horsens IC, da man var på besøg i Gentofte hos SISU. Værterne skulle også prøve at revanchere et nederlag til Team FOG Næstved i seneste kamp, men allerede inden kampen så det svært ud, da holdets og ligaens topscorer Darryl Partin var ude med den karantæne, han pådrog sig i kampen mod Næstved. Hjemmeholdet kunne dog glæde sig over at have Frederik Rungby med igen efter han måtte sidde ude pga. en skade under opvarmningen i Næstved.

SISU lagde bedst fra land, og kom hurtigt foran med 11-5, hvor især nyindkøbte Zivojin Grubovic var varm, men som perioden gik tog gæsterne over. Ved periodens afslutning var Bakken foran med cifrene 27-21.

Anden periode startede som første. SISU var et skridt foran Bakken, og inden længe havde man bragt sig foran. Jo Harris kunne ikke få sat sine skud og Bakken lavede nogle dumme turnovers, og det udnyttede SISU til at være foran 43-42 ved pausen.

I anden halvleg var der dog ikke meget at gøre for hjemmeholdet. Bakken trådte på speederen, og udnyttede den væsentlige højdeforskel på de to hold, og mens SISU intet kunne ramme bag 3’er-linjen (4/27 – 15%), så kunne gæsterne, ved at vinde de sidste perioder med henholdsvis 15-32 og 16-22, tage den lange vej hjem med en sejr i bagagen på 74-96.

Topscorertitlen endte Morten Sahlertz og Jo Harris med at dele med 20 point hver, Zivojin Grubovic scorede 17 point for SISU.
Joe Benjamin blev mest reboundende med 10 rebounds, Jo Harris formåede at lave hele 5 steals og Mathias Glahn havde bedste øje for medspillerne med 5 assist.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Estiske Keila Coolbet blev sat på plads af Bakken Bears, der sejrede på udebane med cifrene 48-82.

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Bakken Bears kom godt fra land i den nye sæson i European North Basketball League, da engelske Bristol Flyers blev slået med 83-72.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.