fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Jo Harris: Der var for mange turnovers

Bakken Bears nye amerikaner Jo Harris, spillede i aftes sin første kamp på hjemmebanen i Aarhus. Vi fangede ham efter det skuffende nederlag til Horsens, for at hører hans syn på kampen. Bakken havde ellers ført det meste af kampen, men mod slutningen gik noget galt, Harris fortæller her til Fullcourt hvad han mener der gik galt.

“Jeg vil sige at det var for mange turnovers og forkerte beslutninger. Man kan ikke lave sådanne fejl mod et godt hold så sent i kampen, og forvente at vinde.”

Selvom de fik et nederlag, så fik Jo Harris en flot debut på hjemmebane. Han lavede 22 point på 11/13 fra 2eren, så hans hjemmedebut var acceptabel.

“Jeg ville bare være aggressiv, og tage hvad end forsvaret gav mig. Komme hurtigt frem ad banen og løbe så meget som muligt. På den måde ville det åbne op for 3ere til mine holdkammerater.”

Læs også: Horsens lægger pres på Bakken

Udover lige Bakkens kamp i Boxen i Herning, så var der sæsonrekord med over 1600 tilskuere, og det var også noget Harris lagde mærke til.Jo Harris, Bakken Bears, vildmedfoto.dk

“Det var virkelig godt, der var en masse energi og spænding. Vores fans nød kampen og de giver os en god hjemmebanefordel.”

Nu er der pres på Bakken Bears, for både dem og Horsens har lige mange nederlag i sæsonen. Så et nederlag i grundspillets sidste kampe må ikke ske for Bakken Bears. For med den indbyrdes tiebreaker i hånden, så lægger 1. pladsen og venter på dem, hvis altså de ikke taber flere kampe end Horsens.

“Vores plan er at vinde alle kampe, alt andet er en skuffelse for os. Vi vil kæmpe og hvis vi gør tingene rigtigt vil de lykkes. Vi skal skære ned på turnovers og dårlige beslutninger. Og endnu en nøgle til det er at levere i slutningen af kampene” Afslutter Jo Harris med at fortælle.

Foto: VildMedFoto.dk

[views]

 

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Estiske Keila Coolbet blev sat på plads af Bakken Bears, der sejrede på udebane med cifrene 48-82.

Bakken Bears

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Bakken Bears

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Bakken Bears

Bakken Bears kom godt fra land i den nye sæson i European North Basketball League, da engelske Bristol Flyers blev slået med 83-72.

Bakken Bears

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.

Bakken Bears

Horsens IC fik en drømmestart på den nye sæson, da ærkerivalerne Bakken Bears blev slået på imponerede vis med 72-90.

Bakken Bears

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.