fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Boston Celtics

NBA er tilbage med et brag af en kamp

Ventetiden er ovre. Verdens bedste basketballliga er tilbage fredag, hvor Boston Celtics og Denver Nuggets mødes i Abu Dhabi.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

Ventetiden er ovre.

Verdens bedste basketball liga, NBA, vender fredag aften tilbage med et brag mellem de to sidste sæsoners mesterskabsvindere.

Efter 109 dages pause starter NBA-preseason i aften med et brag mellem de to sidste mesterskabsvindere Denver Nuggets og Boston Celtics.

Kampen bliver spillet i Abu Dhabi og er derfor i bedste sendetid klokken 18:00. Kampen bliver vist på TV2 play.

De to tidligere mesterskabs vindere tordner sammen. Holdende er desuden de to mest vindende hold over de sidste tre NBA sæsoner, hvor Denver har vundet 158 kampe og Boston har vundet 172 kampe.

I kampen spiller intet mindre end 8 tidligere All-Star spillere og den tredobbelte MVP, Nikola Jokic. Der er derfor lagt op til at den kommende NBA sæson bliver skudt i gang med manér.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

LA Lakers

LeBron James og sønnen Bronny James skrev i nat NBA-historie som den første far-søn duo nogensinde til at spille sammen i ligaen.

Internationalt

Victor Wembanyama var allerede en af NBA's mest dominerende spillere, og med en kampvægt, der nu har rundet 106 kilo, bliver han næppe lettere...

Internationalt

Ja Morant er for tiden glad og skadesfri, og det giver Memphis Grizzlies gode forudsætninger for succes i den kommende sæson, udtaler Memphis-stjernen.

NBA

Den tidligere Defensive Player Of The Year Dikembe Mutombo er gået bort i en alder af 58 år.

NBA

Den tidligere MVP Derrick Rose indstiller karrieren efter 15 sæsoner i NBA.

NBA

Woj takker af som NBA's nyhedsmester. Efter 37 år i sportsjournalistikken går Adrian Wojnarowski på pension fra ESPN. Han forlader journalistikken for en rolle...

EuroLeague

Den franske basketstjerne Evan Fournier, som for nyligt er blevet præsenteret i Olympiacos Piraeus, skulle ikke bruge længe på at fange mediernes opmærksomhed. Franskmanden...

Analyser

Nuggets-guarden sikrer sig 208 millioner dollars over fire sæsoner, men beslutningen kan have fatale konsekvenser for dybden på holdet.