fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

ASVEL

Hapoel Tel Aviv lejer Noam Yaacov

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL – denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Foto: fiba.basketball

Det dansk-israelske stjerneskud Noam Yaacov udlejes fra det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL til Hapoel Tel Aviv.

Det skriver franskmændende på deres hjemmeside.

19-årige Yaacov blev sidste sommer en del af ASVELS førstehold på permanent basis og fik i snit 13 minutter per kamp i EuroLeague, men nu skal den israelske landsholdsspiller fortsætte sin udvikling hos EuroCup-holdet Hapoel Tel Aviv, der er inde i en super periode, og hvor der er udsigt til endnu mere ansvar.

I sidste sæson nåede holdet fra Tel Aviv til kvartfinalen i EuroCup og finalerne i den hjemlige liga.

Det er anden gang, at Yaacov lejes ud af ASVEL. I sæsonen 2022/23 dominerede han for ASVEL`s U21-hold, men uden for alvor at få chancen på førsteholdet. Det førte til, at ASVEL indgik en lejeaftale med Hapoel Jerusalem.

Yaacov, der voksede up i Danmark, hvor han blandt andet spillede for Virum, Hørsholm og BMS Herlev, havde 26 optrædener i EuroLeague i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

EuroCup

Den danske landsholdsspiller Tobias Jensen og Ratiopharm spillede lige op med NBA-holdet Portland Trail Blazers, der dog sejrede med 111-100 i en testkampen natten...

Bakken Bears

Estiske Keila Coolbet blev sat på plads af Bakken Bears, der sejrede på udebane med cifrene 48-82.

Bakken Bears

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

EuroLeague

Maria Jespersen debuterede tirsdag i EuroLeague, da hendes hold KGHM BC Polkowice led et bittert nederlag til spanske Casademont Zaragoza.

Internationalt

Bakary Dibba har efter tre flotte kampe i ugens løb fundet vej til rundens hold i den tyske Bundesliga.

Baskonia

Iffe Lundberg og Partizan Mozzart Bet Beograd led et bittert nederlag på 88-82 i torsdagens EuroLeague-sæsonåbner mod spanske Baskonia.

Internationalt

Bakary Dibba spillede endnu en flot kamp for MLP Academics Heidelberg, der torsdag besejrede SYNTAINICS MBC med 93-108 i den tyske Bundesliga.

Internationalt

Bakary Dibba sejrede i sin debut på sin nye hjemmebane, da han med 13 point var med til at besejre RASTA Vechta.