fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Breaking: OG Anunoby skifter til New York Knicks

Toronto Raptors sender profilen OG Anunoby til New York Knicks i bytte for blandt andre RJ Barrett.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

Alle NBA-holdene har her inden årskiftet alle spillet over en tredjedel af sæsonens kampe. De fleste klubber har derfor haft tid til at vurdere, hvad de mangler og ikke mangler på banen.

Holdene har mulighed for at ændre på spillertruppen gennem trades frem til ligaens trade deadline d. 8. februar.

Her til aften er det kommet frem, at der var to hold, som ikke kunne vente så længe. ESPN’s senior NBA insider Adrian Wojnarowski rapporterer, at holdene New York Knicks og Toronto Raptors i dag har indgået et trade, med OG Anunoby som det største navn indblandet.

Flere profiler flyttes

Raptors-forwarden har spillet syv sæsoner for holdet i norden og opnåede sidste sæson sin første All-Defensive-udmærkelse og førte dertil NBA i steals med 1,9 per kamp.

Anunoby var derudover også tilknyttet Toronto-holdet, da de vandt NBA-mesterskabet i 2019. Han sad dog ude hele slutspillet grundet en blindtarmsoperation.

I handlen flyttes også yderligere fire spillere, mens et enkelt draft-pick skifter hænder. De indblandede hold modtager følgende:

New York Knicks: OG Anunoby, Precious Achiuwa og Malachi Flynn.

Toronto Raptors: RJ Barrett, Immanuel Quickley og et secound round-pick fra New York Knicks (via Detroit Pistons).

OG Anunoby har gennem længere tid været indblandet i trade-rygter, som kun er blevet hyppigere siden årets sæson begyndte. Dette skyldes i høj grad, at den 26 år gamle brite er indtrådt i det sidst år af sin kontrakt og derfor kan forlade Raptors næste sommer, uden holdet kan kræve noget for ham.

Det canadiske hold har derfor haft stor interesse i at sende profilen væk, mens de stadig fik gavn af det.

(Se OG Anunoby ramme en buzzerbeater i slutspillet)

Veksler ungt talent til stjerne

Knicks bytter i handlen to unge profiler væk for et mere etableret navn til deres startopstilling. Barrett og Quickley er henholdsvis 23 og 24 år gamle, og har begge kun repræsenteret New York-holdet.

RJ Barrett blev taget med tredjevalget i NBA-draften i 2019 og har siden spillet 297 kampe i grundspillet samt 16 i slutspillet. Han snitter over sine fem sæsoner for Knicks 18 point, 5,3 rebounds og 2,8 assists.

Immanuel Quickley blev taget som nummer 25 i NBA-draften i 2020, og har de sidste par sæsoner været holdets stærkeste mand fra bænken. Quickley blev sågar nummer 2 i sidste års afstemning om Sitxh Man of the Year Award.

Ambitioner i slutspillet

Toronto Raptors ligger på nuværende tidspunkt nummer 12 i Eastern Confrence, og holdet ligner ikke en udfordrer til titlen, hvilket måske forklarer årsagen til at skille sig af med en stjerne i sin bedste alder i bytte for yngre profiler.

Imens rangere New York Knicks nummer fem i Eastern Confrence og lader til at have meget at spille for. Anunoby er et forsvars-es, der giver holdet en spiller med en defensiv kaliber, som de ikke havde før, og som muligvis hjælper dem i slutspillet, når modstanderens bedste spiller skal dækkes.

New York Knicks og Toronto Raptors har deres næste interne opgør d. 28. marts kl. 00:30.

 

 

Skrevet af

Jeg er tilknyttet NBA- og Basketliga-redaktionen og har skrevet for Fullcourt siden august 2023.

Andre artikler med dette emne

NBA

Den tidligere Defensive Player Of The Year Dikembe Mutombo er gået bort i en alder af 58 år.

NBA

Den tidligere MVP Derrick Rose indstiller karrieren efter 15 sæsoner i NBA.

Boston Celtics

Franske Evan Fournier vender retur til Europa efter mere end et årti i USA, hvor han spillede for fem forskellige klubber.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Bænkspilleren Malachi Flynn blev varm og scorede 50 point for Detroit Pistons i deres nederlag til Atlanta Hawks, 121-113.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama satte ny personlig scoringsrekord, da han leverede 40 point i San Antonio Spurs overtidssejr mod New York Knicks, hvor...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.