fbpx
Connect with us

Nyhedsoversigt

Sabrina Ionescu får en flyvende start på sæsonen

Den unge WNBA-stjerne starter sin sæson med en gamewinner og at sætte rekorder

Sabrina Ionescu er tilbage i WNBA, og hun er i storform. Hun blev valgt som nr. 1 i 2020 WNBA draften, men hun missede størstedelen af sin rookie sæson, da hun pådrog sig en ankelskade efter kun tre kampe.

Liberty-stjernen spillede en hovedrolle i sæsonåbneren mod Indiana Fever i fredags, hvor hun ramte en dyb 3’er med mindre end et sekund tilbage i kampen, og gav Liberty en 90-87 sejr over Fever.

Det var en tæt og velspillet kamp, hvor Ionescu lavede 25 points, 11 assists og seks rebounds.

Sætter rekorder i sin sjette kamp

I sin sjette WNBA-kamp nogensinde skrev Ionescu tirsdag WNBA-historie, da den 23-årige spiller blev den yngste nogensinde til at lave en triple-double i ligaen. Hun er kun den 10. spiller i ligaens historie til at lave en triple-double, og den første Liberty-spiller nogensinde til at gøre det.

Ionescu havde 26 point, 12 assists og 10 rebounds, hvilket hjalp New York med at slå Minnesota Lynx 86-75.

Triple-doubles er ikke noget nyt for Ionescu. Hun havde en af de største college-karrierer nogensinde for Oregon, hvor hun blev NCAAs all-time fører i triple-doubles med 26.

Sabrina Ionescu har sammen med Betnijah Laney ledt New York Liberty til en 3-0 start på sæsonen, hvilket allerede er en forbedring af sidste års resultat, hvor holdet havde ligaens dårligste record på 2-20. Det er Libertys første 3-0 start i 14 år.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skriver om WNBA for Fullcourt. Jeg er inkarneret Seattle Storm fan.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Nyhedsoversigt