fbpx
Connect with us

Nyhedsoversigt

Højdepunkter fra WNBA All-Star kampen

Her får du overblikket over nattens WNBA All-Star kamp.

WNBA Arike Ogunbowale

WNBA afholder normalt ikke en All-Star kamp de år, hvor der er OL, men ligaen ville ikke lade to år gå forbi uden et All-Star event, så kampen løb af stablen natten til torsdag i Las Vegas i et anderledes format.

Team WNBA slog Team USA

I 2021 WNBA All-Star Game spillede Team USA mod Team WNBA. Det vil sige, at de 12 spillere der er udtaget til USAs OL-hold stod overfor et hold af WNBA All-Stars, der enten ikke blev valgt til Team USA eller havde andre FIBA-nationaliteter.

Det gjorde det til et anderledes og interessant match-up, da flere af de WNBA-spillere der ikke blev udtaget til OL-holdet havde mulighed for at få hævn og bevise deres værd.

Det førte til en af de bedste All-Star kampe, hvor der var intensitet og fysisk spil til det sidste. Team WNBA vandt 93-85 over Team USA, og de fik dermed det sidste ord.

Arike Ogunbowale fra Team USA blev All-Star MVP i sin første All-Star optræden. Dallas Wings-spilleren scorede 26 point, og gik 5-10 fra 3-point linjen.

Ogunbowale er ikke blevet udtaget til USAs OL-hold, der skal til Tokyo om et par dage. Det er forståeligt, hvis USA Basketball fortryder den beslutning efter nattens kamp.

USAs kvindelandshold skal i Tokyo forsøge at vinde deres syvende guldmedalje i streg.

3-points konkurrencen

Allie Quigley fra Chicago Sky vandt sin tredje 3-points konkurrence i karrieren (‘17, ‘18 og ‘21), og cementerede sig selv som en af de bedste skytter nogensinde i ligaen. Det var en tæt affære, men Quigley ramte ni af sine sidste ti skud og hev sejren hjem.

Quigley sagde efter sejren, at det ville være hendes sidste 3-points konkurrence. Det var fansene ikke glade for, da kommentaren blev mødt med buh råb.

Jonquel Jones fra Connecticut Sun gav Quigley kamp til stregen. Især Jones’ 27 point fra første runde af konkurrencen fik opmærksomhed, da Jones er center-spiller. Hun slog dog to erfarne guards, Jewell Loyd og Sami Whitcomb, ud af konkurrencen.

Med sin sejr er Quigley med i samme klub som Larry Bird og Craig Hodges. De er de eneste spillere i NBA/WNBA der har vundet konkurrencen tre gange.

3-points konkurrencen var den eneste konkurrence der blev afholdt i år.

 

Store stjerner og god stemning

Ligaens største stjerner var på den røde løber inden kampen, og der var masser af lækre outfits.

Der var som altid god og legesyg stemning under All-Star kampen.

Courtney Williams fra Atlanta Dream og Candace Parker fra Chicago Sky var et par af de spillere der havde mikrofoner på under eventet. Det førte til flere sjove øjeblikke. Især Williams’ glæde under 3-point konkurrencen er smittende.

Kahleah Copper og Arike Ogunbowale lavede live-opdateringer på Twitter fra bænken i løbet af kampen. Det er måske en strategi Ogunbowale skal bruge i fremtiden, da hun havde gode resultater.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skriver om WNBA for Fullcourt. Jeg er inkarneret Seattle Storm fan.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Nyhedsoversigt