fbpx
Connect with us

Nyhedsoversigt

Connecticut Suns cheftræner suspenderet for “stødende” kommentar om Liz Cambage

Curt Miller får en bøde på 10.000 dollars og er blevet suspenderet i en kamp for hans kommentar om Liz Cambage under Sun-Aces kampen søndag.

Connecticut Suns general manager og cheftræner, Curt Miller, får en bøde på 10.000 dollars og bliver suspenderet i en kamp for en kommentar om Las Vegas Aces-stjernen Liz Cambage under søndagens WNBA-kamp mellem Sun og Aces.

 

Cambage offentliggjorde en historie på sin Instagram efter kampen, hvor hun fortalte, at Miller forsøgte at få en dommer til at kalde et frikast ved at nævne hendes vægt. Ifølge Cambage sagde Miller noget i retning af: “Kom nu, hun er 300 pund (136 kg).”

I sit Instagram-indlæg rettede Cambage ham og sagde, at hun er 6’8 fod (203 cm) og 235 pund (107 kg). Hun fortalte, at hun er “meget stolt at være en stor bitch.”, og at hun delte ud om hændelsen, fordi hun “aldrig vil lade en mand nedgøre mig.”

Cambage er kendt for selv at trashtalke på banen, men hun påtalte problemet ved at trænere trashtalker spillere under en kamp.

”Jeg tror, der er stor forskel mellem spillere og spillere, der snakker lort på banen,” sagde hun. “Men at en træner for et andet hold råber beskyttede skældsord, fordi vi ikke kan gøre noget tilbage, er bare vildt for mig.”

Hun var utilfreds med, at hun ikke var i stand til at gøre noget, fordi det var under en kamp, og hun “gjorde mit job.”

Miller offentliggjorde mandag morgen en undskyldning til Cambage og Aces-organisationen. Han sagde: “Jeg kom med en uhensigtsmæssig og stødende kommentar med henvisning til Liz Cambages højde og vægt. Jeg beklager det, jeg sagde i øjeblikket, og vil oprigtigt undskylde Liz og hele Aces-organisationen. Jeg forstår vægten af ​​mine ord og har lærte af dette.”

Cambage har endnu ikke kommenteret Millers undskyldning.

Millers suspension kommer på et kritisk tidspunkt. Connecticut Sun fører ligaen 5-0, men de skal møde Seattle Storm tirsdag. Det er et match-up mellem to af ligaens tophold. Miller skal afsone sin suspension, så hans hold må forsøge at forblive ubesejrede uden ham.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skriver om WNBA for Fullcourt. Jeg er inkarneret Seattle Storm fan.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Nyhedsoversigt