fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

VIDEO: Lennart Jensen – Vi overvejer EuroChallenge

Foto: Fullcourt.dk - Boba Keseric

En fantastisk sæson først med med et pokalmesterskab, sluttede af fredag aften, da Horsens IC også kunne fejre DM-guld og klubbens første DM-mesterskab i ni år. Nu overvejer man EuroChallenge.

Det var derfor en glad Horsens IC formand som Fullcourt mødte til et interview, efter sejren over Bakken Bears i en propfyldt Forum Horsens, iført sit DM-guld slips med afbildning af Disney figurerne, Mickey Mouse og fedtmule der spiller basketball. Samme slips har været brugt før, da Horsens i de andre år har spillet om mesterskaber, fortæller formanden med et smil på læben.

Lennart Jensen - DM-slips - Boba Keseric

Lennart Jensen kunne ikke have ønsket sig noget andet i denne sæson, som i den grad har stået i Horsens IC tegn. Og han er glad for at klubben endeligt fik den succes, som de fortjener både på og udenfor banen.

I interviewet med Fullcourt, afslører han desuden at klubben overvejer om man har mulighed for at gå i Bakken Bears fodspor, og spille EuroChallenge til næste sæson. Omkostningerne til turneringen er skyhøje, i forhold til indtægterne, og det er derfor ikke bare en beslutning man tager henover natten.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Bakken Bears

Bakken Bears slap med skrækken, da de tirsdag var lige ved at smide en 23-points føring over styr. Bjørnene slog Horsens IC med 94-87.

Basketligaen

Svendborg Rabbits slap afsted med en sejr over Horsens IC, der gæstede svendborgenserne torsdag aften. De vandt kampen 80-77.

Basketligaen

To af ligaens tophold møder hinanden i første runde af Basketligaen. Svendborg Rabbits får besøg af Horsens IC i en af torsdagens Basketligaen-opgør.

Basketligaen

Den tidligere landsholdscenter, Sami Eleraky, har fundet sin nye arbejdsgiver. Han skal i den kommende spille i Basketligaen, hvor han er blevet en del...

Basketligaen

Roberto Gallinat, der spillede for Horsens IC i 2019/20-sæsonen, skifter til græske Aris BC Thessaloniki.

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad skal i næste sæson spille for belgiske Filou Oostende, oplyser belgierne på sin hjemmeside.

Nyhedsoversigt

Horsens IC præsenterede lørdag amerikanske Greg Williams Jr som ny spiller. Den kommende sæson bliver amerikanerens første som professionel basketballspiller.