fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

VIDEO: Lennart Jensen – Vi overvejer EuroChallenge

Foto: Fullcourt.dk - Boba Keseric

En fantastisk sæson først med med et pokalmesterskab, sluttede af fredag aften, da Horsens IC også kunne fejre DM-guld og klubbens første DM-mesterskab i ni år. Nu overvejer man EuroChallenge.

Det var derfor en glad Horsens IC formand som Fullcourt mødte til et interview, efter sejren over Bakken Bears i en propfyldt Forum Horsens, iført sit DM-guld slips med afbildning af Disney figurerne, Mickey Mouse og fedtmule der spiller basketball. Samme slips har været brugt før, da Horsens i de andre år har spillet om mesterskaber, fortæller formanden med et smil på læben.

Lennart Jensen - DM-slips - Boba Keseric

Lennart Jensen kunne ikke have ønsket sig noget andet i denne sæson, som i den grad har stået i Horsens IC tegn. Og han er glad for at klubben endeligt fik den succes, som de fortjener både på og udenfor banen.

I interviewet med Fullcourt, afslører han desuden at klubben overvejer om man har mulighed for at gå i Bakken Bears fodspor, og spille EuroChallenge til næste sæson. Omkostningerne til turneringen er skyhøje, i forhold til indtægterne, og det er derfor ikke bare en beslutning man tager henover natten.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har fredag offentliggjort tilføjelsen af 19-årige Elias Nørgaard, der kommer til HIC efter to år på high school i USA.

Basketligaen

BMS Herlev har sikret sig en markant forstærkning til den kommende sæson, idet Leonardo Carlino søndag er blevet præsenteret i klubben.

Basketligaen

Oscar Jørgensen er klar til endnu en sæson hos ÍR-Karfa, der i næste sæson skal spille i den stærkeste islandske liga.

Bakken Bears

De to tidligere Basketliga-spillere Deng Adel og Koch Bar er blevet udtaget til Sydsudans bruttotrup frem mod sommerens Olympiske Lege i Paris.

Basketligaen

Efter en suveræn sæson i Bundesligaen skifter den tidligere Horsens IC-spiller Otis Livingston II til Galatasaray.

Bakken Bears

Eurohoops.net beretter, at tyrkiske Galatasaray har hentet den tidligere Basketliga-stjerne David Efianayi til klubben.

Bakken Bears

Basketballmediet Eurobasket.com har uddelt en række sæsonpriser for Basketligaen. Se dem alle lige her.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...