fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Armani Milano

Spiltip: Tyrkisk pligtsejr mod Olimpia Milano i Euroleague

Anadolu Efes Istanbul skal en tur til Italien i aften, og her venter Olimpia Milano i en kamp tyrkerne SKAL vinde.

Dato: 26. november 2015
Tid: 20:45

Kamp: Anadolu Efes Istanbul – EA7 Emporio Armani Milan
Liga: Euroleague
Tip: Anadolu Efes Istanbul -3.5
Bookmaker: Bet365
Odds: 1.90
Units: 4

Italienerne har fået bygget et godt hold op til denne sæson med profiler som Oliver Lafayette, Alessandro Gentile, Andrea Cinciarini, Charles Jenkins og Krunoslav Simon. Men den tidligere kroatiske landstræner, Jasmin Repesa, har på ingen måder formået at samle brikkerne i den italienske storklub.

Det er kun blevet til en enkelt sejr for Olimpia Milano i Euroleague, og dette var helt tilbage den 16. oktober, hvor de vandt den første kamp i turneringen over Laboral Kutxa på hjemmebane. Efterfølgende er det blevet til 5 nederlag i træk til Anadolu, Olympiacos, Cedevita, Limoges og Laboral Kutxa. Dette giver dem en suveræn bundplacering i gruppe B.

Tyrkerne derimod har heller ikke ligefrem været overbevisende. De har dog trodsalt alligevel formået at snuppe 3 sejre, og omvendt lidt 3 nederlag. Men sammenligner man potentialet mellem de to mandskaber, så er tyrkerne langt stærkere.

Dario Saric, Thomas Heurtel, Bryant Dunston, Furkan Korkmaz, Alex Tyus, Cedi Osman er blandt få af de store navne. Prikken over i’et er den legendariske træner Dusan Ivkovic der har 2 Euroleague titler i bagagen med sin tidligere klub Olympiacos.

Tyrkerne både scorer flere point pr. kamp (72 – 87), tager flere rebounds (33.7 – 36.7), spiller bolden bedre rundt (14.3 – 20.8), og sidst men ikke mindst skyder bedre både for to point (44.2% – 49.4%) og for tre point (31.6% – 47.6%). Det eneste sted hvor italienerne er bedre, er rent faktisk fra straffekastslinien (77.9% – 63.2%), men det er næppe noget som de 3-dobbelte tidligere Euroleague mestre, Olimpia Milano, kan vinde kampen på.

Sidste gang de to hold mødtes endte kampen 89-73 til Anadolu Efes, og vi forventer noget i samme dur. Tyrkerne er nemlig statistikmæssigt langt bedre end italienerne.

Foto: FIBA – Castoria Ciamillo – Castoria

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Bakken Bears

Bakken Bears´ 17-årige stjerneskud Frederik Drejer Erichsen kom godt fra land til ungdomsturneringen Adidas Next Generation Tournament i Dubai, da han med 11 point...

Armani Milano

Det danske landsholdsemne Shavon Shields skrev tidligere på ugen historie, da han med ti point mod AS Monaco blev den mest scorende EA7 Emporio...

Bakken Bears

Frederik Drejer Erichsen skal i den kommende weekend deltage i ungdommens EuroLeague i Dubai, hvor han kommer til at møde nogle af Europas største...

EuroLeague

Der er måske en stor (!) pose penge på vej til EuroLeague fra Dubai, der angiveligt drømmer om at blive værter for EuroLeague´s Final...

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Nyhedsoversigt

Shavon Shields misser de kommende landskampe mod Georgien og Finland, da han har brug for at restituere ovenpå en skade.