fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Crvena Zvezda

Spiltip: Tæt kamp i vente i Athen mellem PAO og Crvena Zvezda

Panathinaikos og Crvena Zvezda har en historie for at spille meget tætte kampe de seneste par sæsoner. Og netop dette forventer vi også i aften.

Crvena Zvezda vinder over Panathinaikos med +8.5 til odds 1,90 på Bet365.

Dato: 14. januar 2016
Tid: 20:15

Kamp: Panathinaikos – Crvena Zvezda
Liga: Euroleague
Tip: Crvena Zvezda +8.5
Bookmaker: Bet365
Odds: 1.90
Units: 4

Panathinaikos kan ikke tælle mange nederlag i denne sæson i hverken den hjemlige liga eller i Euroleague. Men langt de fleste af disse sejre har en ting til fælles, og det er at de ikke har været overbevisende sikre.

For at tage et eksempel, så har grækerne i deres seneste tre opgør ikke vundet med mere end seks point. Og netop samme faktum gør sig gældende i de to mandskabers indbyrdes opgør de seneste sæsoner i Euroleague.

Sidste sæson mødtes Panathinaikos og Crvena Zvezda to gange, hvor det blev til en sejr til hvert mandskab, på hjemmebane. Her var resultaterne 69-68 og 74-69. Sæsonen tidligere mødtes de to hold også to gange, men her blev det begge gange til en sejr til grækerne. Dog var cifrerne også her lave, nemlig 69-63, og 86-90.

Udover ovenstående er der også flere ting der peger i mod at serberne sagtens også kunne rende med en sejr i aften eller blot drille grækerne efter at de i gruppespillet både slog giganterne Khimki og de forsvarende Euroleague mestre, Real Madrid. Crvena Zvezda har nemlig flere spillere, der topper i statistikkerne i denne sæson ift. grækerne.

Quincy Miller og Maik Zirbes er blandt anden, den fjerde og femte mest scorende spillere i Euroleague med henholdsvis 16.2 og 15.8 point pr. kamp. Derudover er guarden Stefan Jovic den anden mest assisterende spiller med 7.3 pr. kamp, imens amerikaneren Miller er den bedste blocker i turneringen med 2 pr. kamp. Den eneste spiller som Panathinaikos har på nogle af listerne er Nick Calathes, der har anden flest steals i turneringen med sine 1.9 pr. kamp. Tilgengæld er guardduoen Nick Calathes og Dimitris Diamantidis, den duo der er den tredje mest assisterende i turneringen med 20.3 pr. kamp.

Skal vi kigge statistikmæssigt så ser tallene meget ens ud for de to hold. KK Crvena Zvezda scorer en smule flere point pr. kamp end grækerne med 76.3 point mod 74.9, og tager og næsten en rebound mere pr. kamp end Panathinaikos med 34.4 mod 33.5. Skudprocenterne ser ligeledes meget ens ud hvor grækerne er en smule bedre, med 53.4% mod 50% for to point, samt 36.1% mod 35.2% bag tre-pointslinien, imens serberne er bedst fra straffekastlinien med 72.5% mod grækernes 70.3%.

Det eneste der dog taler imod at serberne skulle vinde i aften, er at de i sæsonen indtil videre kun har en enkelt sejr på udebane, og hele fem nederlag, imens Panathinaikos i Athen har fem sejre og et enkelt nederlag. Derfor forsøger vi os også med et lidt mere forsigtigere odds.

Foto: Ivica Veselinov – MojaCrvenaZvezda.net

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Real Madrids Facundo Campazzo er efter en række flotte præstationer i november blevet kåret som månedens spiller i Euroleague.

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede. 

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

EuroLeague

Virtus Segafredo Bolognas Toko Shengelia er blevet kåret som månedens spiller for oktober. Virtus Bologna vandt fire ud af fem kampe i den forgangne...

EuroLeague

Iffe Lundberg toppede scoringstavlen med 14 point, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften udspillede AS Monaco med 59-83.

EuroLeague

Søndag aften var Iffe Lundberg tilbage i Virtus Bologna-uniformen efter måneders uvished om fremtiden, og danskeren leverede en imponerende præstation i sin comeback-kamp.

EuroLeague

Iffe Lundbergs transfersaga i Bologna har angiveligt taget en drejning, efter klubben har fået en ny cheftræner.