fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Spiltip: Hørsholm 79ers kan drille Team FOG Næstved

Det kan godt være at Team FOG Næstved har slået Hørsholm 79ers to gange i denne sæson, men i dag står Hørsholm langt stærkere.

Dato: 24. januar 2016
Tid: 15:00

Kamp: Team FOG Næstved – Hørsholm 79ers
Liga: Basketligaen
Tip: Hørsholm 79ers +4.5
Bookmaker: Bet365
Odds: 2.10
Units: 4

Arvefjendeopgøret mellem Team FOG Næstved og Hørsholm 79ers fortsætter i dag. De to hold har de seneste mange år spillet nogle intense, og tætte kampe, eftersom rivalisering er utrolig højt mellem de to mandskaber. Og i dag, skal der altså udkæmpes et nyt opgør, når Næstved tager i mod Hørsholm.

Siden deres sidste møde, hvor kampen først blev afgjort i overtiden, har Hørsholm 79ers forstærket sig enormt. Ind er kommet den tidligere amerikanske Værløse-profil Drew Maynard, der allerede gjorde sig bemærket i sin første optræden i Hørsholm trøjen, da man slog Svendborg Rabbits. Her scorede amerikaneren 30 point og tog 6 rebounds.

Som om dette ikke var nok, så har nordsjællænderne også hentet den store danske profil, Jonathan Gilling hjem på en aftale, der gælder året ud. Han vender hjem efter flere år i NCAA samt et halvt år på Cypern i den bedste liga. I sær i NCAA gjorde han sig bemærket, som en af de bedste tre-pointsskytter nogensinde. Han har til forskel for Drew, allerede spillet to kampe, og snitter i de to kampe 16.5 point, 4 assists og 2.5 rebounds.

Netop de to ovenstående spille vil komme til udgøre forskellen i dagens opgør, men også Evan Yates og Anali Okoloji der indtil deres ankomst har båret holdet i denne sæson. Men fortvivl ej, Sydsjællænderne fra Næstved har også et stærkt hold og de har rent faktisk også forstærket sig med en ny spiller i Darris T Santee, der dog ikke har vist sig på samme niveau som de to herrer fra Hørsholm. Men hvis Næstved spillerne kan ramme deres højeste niveau, kan de sagtens besejre Hørsholm. Og netop derfor tager vi et mere forsigtigt odds med et plus handicap til Hørsholm.

Team FOG Næstved startede året godt med tre sejre i træk over SISU, Hørsholm, og dernæst de forsvarende danske mestre Horsens IC, som fik deres første nederlag i sæsonen efter 15 sejre i træk. Herefter tabte Næstved dog på hjemmebane til Randers Cimbria. Si

Hørsholm derimod, har tabt tre kampe i træk, før der kom en forløsende sejr mod Svendborg Rabbits med cifrerne 96-87. Hørsholm har været lige ved og næsten i hele sæsonen i mod mange af mandskaberne, men virker altså nu til at have redskaberne til mere, end blot ”næsten”.

De to hold har en historie i at spille tætte og intense kampe. De fem seneste er endt med 4 sejre til Team FOG Næstved, og et enkelt til Hørsholm. Resultaterne har været 71-69, 77-81, 70-74, 92-81 og 79-84. Vi satser derfor at dagens opgør også bliver ligeså tæt.

Du kan se Fullcourts betting-statistik for året 2016 ved at klikke her.

Foto: Hørsholm 79ers

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Nyhedsoversigt

Den tidligere MVP i Basketligaen og Team FOG Næstved-spiller, Mike McGuirl, der i fredags blev opsagt i MLP Academics Heidelberg, har nu fundet sin...

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Basketligaen

Den tidligere Team FOG Næstved spiller og sidste sæsons Basketligaens MVP, Mike McGuirl, er blevet opsagt i den tyske klub MLP Academeics Heidelberg.

Basketligaen

Team FOG Næstved tabte deres anden kamp i streg, da Horsens IC kom på besøg. HIC vandt kampen med 79-95 over Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var drama for alle pengene, da Svendborg Rabbits tog imod Team FOG Næstved. Efter 40 hektiske minutter kunne hjemmeholdet fejre en sejr på...

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte den svingende sæsonstart, da de torsdag aften måtte se sig besejret af Team FOG Næstved med 82-102.