fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Spiltip: Grækenland fortsætter den gode stime

Den solide defensiv er vejen frem når Grækenland møder Kroatien onsdag aften i den fjerde og næstsidste kamp i gruppespillet ved VM.

Dato: 03-09-2014
Tid: 20:00

Kamp: Grækenland – Kroatien
Tip: Grækenland
Udbyder: Bet365
Odds: 1.83
Units: 4

I traditionens tro har Grækenland fortsat med at drive deres succes og spil på baggrund af solidt forsvar. Dette skal også hjælpe dem med at slå Kroatien der er meget sårbare efter at have tabt på overraskende vis til ingen ringere end Senegal.

Grækenland har kun tilladt modstanderen 213 point, imens Kroatien har tilladt 240 point. Ligeledes har Grækenland rent faktisk været det 5. bedste hold ved VM når det gælder antal scorede point pr. kamp, nemlig 259 (86,3pr, kamp), i forhold til Kroatiens 246 (82 pr. kamp).

Annonce. Scroll for at læse videre.

Grækenland har vundet alle deres kampe sikkert og uden de store problemer, imens Kroatien som sagt har tabt til Senegal, vundet over Argentina, og vundet over Filipinerne med nød og næppe efter overtid. Netop disse fakta er med til at gøre Grækenland til lille favorit i kampen.

Deres seks seneste møder har medført 4 sejre til Grækenland og 2 sejre til Kroatien. Samtlige kampe har desuden været ekstrem tætte, og dette må deres kommende møde også formodes at blive.

Med en sejr over kroaterne kan Grækenland desuden konsolidere første pladsen i gruppen, hvilket giver dem et godt udgangspunkt i den videre turnering. Derfor tror vi på en græsk sejr over Kroatien.

Se alle statistikker og spiltips ved at klikke her.

(Foto: Fiba.com)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Tyre Gathright skifter efter en succesfuld sæson hos Svendborg Rabbits til GS Iraklis Thessaloniki i Grækenland.

FIBA World Cup

Danmark taber 68-79 til favoriterne fra Montenegro. Nu skal Danmarks videre deltagelse afgøres mod Island på tirsdag.

FIBA World Cup

Af: Mads Olesen, DBBF.  De danske basketherrer er mandag morgen rejst til Montenegro, hvor fire landskampe på seks dage venter. Målet er at ende...

Eurobasket

Onsdag kl. 16:30 er der i Berlin en kugle i en bowle med de danske basketherrers landenavn på. Danmark er, sammen med 11 andre...

Brooklyn Nets

Den 11. marts afbrød Adam Silver den nuværende NBA-sæson. Mange frygtede, at det ville ende med en aflyst sæson, men om under en måned...

FIBA World Cup

Australiens Andrew Bogut står over for en disciplinærsag efter sit udbrud efter semifinalen mod Spanien.

FIBA World Cup

Spændingen udeblev mellem Spanien og Argentina i VM-finalen, som spanierne vandt med sikre cifre, og kunne fejre guldet for anden gang i landets historie.

FIBA World Cup

Serbien's VM blev en fiasko, men en af landsholdets største profiler Bogdan Bogdanovic har dog alligevel en smule at glæde sig over.