fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Spiltip: Filipinerne – Nu er det tid til en sejr!

Filipinerne har tabt alle deres tre kampe ved VM, men nu er det tid til en sejr, når de møder Puerto Rico i morgen onsdag.

Dato: 03-09-2014
Tid: 13:30

Kamp: Filipinerne – Puerto Rico
Tip: Filipinerne
Udbyder: Bet365
Odds: 1.90
Units: 4

Filipinerne har tabt til både Grækenland, Argentina og Kroatien, men det er kun Grækenland der har formået at få en forholdsvis ”sikker” sejr over dem. Argentina og Kroatien har skulle kæmpe røven ud af bukserne for at snuppe sejren, og dette viser altså at Filipinerne ikke er til at spøge med.

Puerto Rico har ligeledes tabt alle deres tre kampe mod Argentina, Senegal og Grækenland. Men har ikke været i nærheden af det niveau og kvalitet som Filipinerne viser i øjeblikket. Puerto Rico virker derfor som en modstander som Filipinerne burde kunne vinde over med det energifulde, og hurtige spil som de viser.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Statistik mæssigt ser de to hold meget ens ud, både i forhold til skudprocenter, reboundsspillet og ikke mindst assist. Dette er dog ikke den væsentlige faktor i denne kamp, men derimod den at Filipinerne som sagt har formået at presse de allerbedste hold i denne gruppe til det yderste.

Andray Blatche og Co. spiller sprudlende, frit og hurtigt basketball hvilket gør dem til en svær modstander. De har overrasket alt og alle ved VM indtil videre, og vi tror at deres første sejr kommer mod netop Puerto Rico.

Se alle vores tips ved at klikke her.

(Foto: Fiba.com)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

FIBA World Cup

Danmark taber 68-79 til favoriterne fra Montenegro. Nu skal Danmarks videre deltagelse afgøres mod Island på tirsdag.

FIBA World Cup

Af: Mads Olesen, DBBF.  De danske basketherrer er mandag morgen rejst til Montenegro, hvor fire landskampe på seks dage venter. Målet er at ende...

Eurobasket

Onsdag kl. 16:30 er der i Berlin en kugle i en bowle med de danske basketherrers landenavn på. Danmark er, sammen med 11 andre...

Brooklyn Nets

Den 11. marts afbrød Adam Silver den nuværende NBA-sæson. Mange frygtede, at det ville ende med en aflyst sæson, men om under en måned...

FIBA World Cup

Australiens Andrew Bogut står over for en disciplinærsag efter sit udbrud efter semifinalen mod Spanien.

FIBA World Cup

Spændingen udeblev mellem Spanien og Argentina i VM-finalen, som spanierne vandt med sikre cifre, og kunne fejre guldet for anden gang i landets historie.

FIBA World Cup

Serbien's VM blev en fiasko, men en af landsholdets største profiler Bogdan Bogdanovic har dog alligevel en smule at glæde sig over.

FIBA World Cup

Succestræneren Sasha Djordjevic forlader det serbiske landshold.