fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Spiltip: Filipinerne – Nu er det tid til en sejr!

Filipinerne har tabt alle deres tre kampe ved VM, men nu er det tid til en sejr, når de møder Puerto Rico i morgen onsdag.

Dato: 03-09-2014
Tid: 13:30

Kamp: Filipinerne – Puerto Rico
Tip: Filipinerne
Udbyder: Bet365
Odds: 1.90
Units: 4

Filipinerne har tabt til både Grækenland, Argentina og Kroatien, men det er kun Grækenland der har formået at få en forholdsvis ”sikker” sejr over dem. Argentina og Kroatien har skulle kæmpe røven ud af bukserne for at snuppe sejren, og dette viser altså at Filipinerne ikke er til at spøge med.

Puerto Rico har ligeledes tabt alle deres tre kampe mod Argentina, Senegal og Grækenland. Men har ikke været i nærheden af det niveau og kvalitet som Filipinerne viser i øjeblikket. Puerto Rico virker derfor som en modstander som Filipinerne burde kunne vinde over med det energifulde, og hurtige spil som de viser.

Statistik mæssigt ser de to hold meget ens ud, både i forhold til skudprocenter, reboundsspillet og ikke mindst assist. Dette er dog ikke den væsentlige faktor i denne kamp, men derimod den at Filipinerne som sagt har formået at presse de allerbedste hold i denne gruppe til det yderste.

Andray Blatche og Co. spiller sprudlende, frit og hurtigt basketball hvilket gør dem til en svær modstander. De har overrasket alt og alle ved VM indtil videre, og vi tror at deres første sejr kommer mod netop Puerto Rico.

Se alle vores tips ved at klikke her.

(Foto: Fiba.com)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

FIBA

Arturs Zagars, Simone Fontecchio, Jonas Valanciunas, Nikola Milutinov og Franz Wagner udgør VM´s All Second-Team. Det har det internationale basketballforbund offentliggjort.

FIBA

I kølvandet på Tysklands VM-triumf har det internationale basketballforbund, FIBA, offentliggjort turneringens All Star-hold, der består af fem spillere fra fem forskellige lande.

FIBA

Tyskland er verdensmestre for første gang efter en intens finale mod Serbien. Tyskland slog Serbien med 83-77.

FIBA World Cup

Der var drama for alle pengene, da Canada søndag løb med bronzemedaljerne efter en vanvittig kamp mod USA, der først blev afgjort i overtid....

FIBA World Cup

USA måtte se sig slået af Tyskland i semifinalen, og ifølge den amerikanske cheftræner, Steve Kerr, er det et udtryk for en basketballverden, der...

FIBA

Tyskland skal søndag spille om VM-guld mod Serbien, efter de fredag leverede en historisk sensation mod USA. Tyskland vandt kampen med 111-113 og er...

FIBA

Serbien var en for stor mundfuld for Canada, der fredag blev besejret med 95-86. Dermed skal Serbien spille VM-finale på søndag.

FIBA

Tysklands Dennis Schröder var alt andet end tilfreds med sig selv efter Tysklands VM-kvartfinalesejr mod Letland på 81-79. Tyskland er videre til semifinalerne, men...