fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Horsens IC

Team FOG Næstved slår Horsens IC og er semifinaleklar

Horsens IC er ude af pokalturnering, efter de i søndagens kvartfinale blev besejret af Team FOG Næstved.

Foto: Robert Piil

Sidste sæsons ene pokalfinalist, Horsens IC, er ude af årets pokalturnering, efter de søndag eftermiddag blev besejret med 101-91 af Team FOG Næstved. Det sydsjællandske mandskab er derfor videre til semifinalen, hvor de skal møde den anden pokalfinalist og pokalmestrene fra sidste sæson, Bakken Bears.

Horsens IC var uden flere profiler i søndagens opgør, og fraværet af Khalil Ahmad, en af de helt store profiler i Basketligaen, Vedran Borovcanin og Magnus Høj kunne mærkes.

Khalil Ahmad har været en scoringsmaskine uden lige for `De Gule´ i denne sæson, men Horsens IC havde ikke synderligt problemer med at få nettet til at blafre, hvilket Næstved for den sags skyld heller ikke havde. Amerikanske Siler Schneider spillede sin tredje kamp i HIC-trøjen, og Schneider leverede stort. Den 26-årige guard havde 19 point i pausen, hvor TFN var foran med ti point, 59-49.

Kvartfinalen mellem HIC og Næstved var en højtscorende en af slagsen, og en af årsagerne til det var blandt andet, at defensiven ikke just sad lige i skabet hos begge mandskaber. Det stod dog værst til hos gæsterne, der havde flere problemer i forsvarsenden, end de plejer.

En flot holdindsats af Team FOG Næstved var med til, at de kunne køre sejren hjem i anden halvleg. De vandt kampen med 101-91.  Kampens topscorer var Siler Schneider med flotte 30 point. HICs Andy Cleaves scorede 27.

I semifinalen skal Team FOG Næstved altså møde Bakken Bears, og det bliver spændende at se, hvem af dem der booker billetten til finalen.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Mandag aften kunne Team FOG Næstved meddele på deres facebookside, at Frederik Hougaard Nielsen ikke længere er en del af Næstved-truppen.

Basketligaen

Horsens IC hentede søndag en sejr på en utrolig scoring af amerikanske Andy Cleaves. HIC vandt mod Værløse Blue Hawks med 95-92.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Basketligaen

Gage Davis, der i sidste sæson spillede for Horsens IC, har fundet sig en ny arbejdsgiver i Italien. Amerikaneren har skrevet under med Pistoia,...

Bakken Bears

Er du i tvivl om, hvem der er semifinaleklar? Find ud af det lige her.

Basketligaen

Team FOG Næstved havde indtil i dag to ledige pladser på deres holdkort, men den ene af de pladser er nu blevet besat. Næstved...

Basketligaen

Miki Novovic, der gennem to sæsoner var på kontrakt hos Team FOG Næstved, skifter til Horsens IC.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits sejrede sikkert, da de søndag mødte Værløse Blue Hawks i Rise Sparekasse Arena. Rabbits vandt med 108-70.