fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

BMS Herlev er pokalfinaleklar

Det står nu klart, at årets pokalfinale er mellem AKS Falcon og BMS Herlev. Sidstnævnte hold sikrede deres billet til pokalfinalen med en flot sejr på 71-65 mod SISU lørdag eftermiddag.

Foto: BMS Herlev

BMS Herlev er for anden sæson i træk i pokalfinalen. Finalepladsen er en realitet, efter BMS Herlev foran en fyldt Herlev Hallen besejrede SISU med 71-65 i semifinalen.

Kvindebasketligaens yngste hold skal nu møde AKS Falcon i pokalfinalen, der finder sted den 6. marts i Gentoftehallen. AKS Falcon sikrede deres plads i finalen med en komfortabel sejr over Aabyhøj IF på 47-68.

I Kvindebasketligaen ligger lørdagens to semifinalister og kæmper om tredjepladsen. De to klubber har tidligere på sæsonen mødt hinanden to gange, og begge gange trak SISU det længste strå. Men tredje gang var lykkens gang for BMS, der nu har brudt den kedelige stime af nederlag til SISU.

BMS kom godt fra land og satte sig tidligt på kampen. Af flere omgang trak hjemmeholdet fra, og i løbet af første halvleg fandt SISU aldrig for alvor et modsvar til BMS. Herlev gik derfor til pause med en føring på 38-25 – en føring, der blev bevaret på vej ind til kampens sidste og afgørende periode.

I fjerde periode fandt SISU et ekstra gear, der gjorde det muligt for dem lidt efter lidt at hente ind på BMS Herlev, hvis føring var smuldrende. SISU fik imidlertid aldrig lukket hullet, hvorfor semifinalen blev deres endestation.

BMS Herlev er pokalfinaleklar med en sejr på 71-65.

Kampens topscorer var SISU-pointslugeren Asta Vadum Blauenfeldt med 24 point. Blauenfeldt er Kvindebasketligaens topscorer med et imponerende snit på 21,9 point per kamp.

Topscorer for BMS Herlev var Emilie Gudman med 18 point.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har hentet 22-årige Andreas Mortensen hjem efter en enkelt sæson på Sydfyn hos Svendborg Rabbits.

Basketligaen

BMS Herlev har sikret sig en markant forstærkning til den kommende sæson, idet Leonardo Carlino søndag er blevet præsenteret i klubben.

Bakken Bears

Basketballmediet Eurobasket.com har uddelt en række sæsonpriser for Basketligaen. Se dem alle lige her.

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

19-årige Jack Sørensen leverede en ny career high i Basketligaen, da han med 21 point hjalp Holbæk-Stenhus til en sejr på 78-74 mod BMS...

Bakken Bears

Der var to kampe på programmet i Vejlby Risskov Hallen lørdag, da både Bears Academy og Bakken Bears havde hjemmebanekampe i denne runde. Begge...

Basketligaen

Der var drama til det sidste i Skovlunde hallen, da BMS Herlev besejrede Holbæk-Stenhus i første runde i Playoff B. Efter en kamp med...

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...