fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

BMS Herlev er pokalfinaleklar

Det står nu klart, at årets pokalfinale er mellem AKS Falcon og BMS Herlev. Sidstnævnte hold sikrede deres billet til pokalfinalen med en flot sejr på 71-65 mod SISU lørdag eftermiddag.

Foto: BMS Herlev

BMS Herlev er for anden sæson i træk i pokalfinalen. Finalepladsen er en realitet, efter BMS Herlev foran en fyldt Herlev Hallen besejrede SISU med 71-65 i semifinalen.

Kvindebasketligaens yngste hold skal nu møde AKS Falcon i pokalfinalen, der finder sted den 6. marts i Gentoftehallen. AKS Falcon sikrede deres plads i finalen med en komfortabel sejr over Aabyhøj IF på 47-68.

I Kvindebasketligaen ligger lørdagens to semifinalister og kæmper om tredjepladsen. De to klubber har tidligere på sæsonen mødt hinanden to gange, og begge gange trak SISU det længste strå. Men tredje gang var lykkens gang for BMS, der nu har brudt den kedelige stime af nederlag til SISU.

BMS kom godt fra land og satte sig tidligt på kampen. Af flere omgang trak hjemmeholdet fra, og i løbet af første halvleg fandt SISU aldrig for alvor et modsvar til BMS. Herlev gik derfor til pause med en føring på 38-25 – en føring, der blev bevaret på vej ind til kampens sidste og afgørende periode.

I fjerde periode fandt SISU et ekstra gear, der gjorde det muligt for dem lidt efter lidt at hente ind på BMS Herlev, hvis føring var smuldrende. SISU fik imidlertid aldrig lukket hullet, hvorfor semifinalen blev deres endestation.

BMS Herlev er pokalfinaleklar med en sejr på 71-65.

Kampens topscorer var SISU-pointslugeren Asta Vadum Blauenfeldt med 24 point. Blauenfeldt er Kvindebasketligaens topscorer med et imponerende snit på 21,9 point per kamp.

Topscorer for BMS Herlev var Emilie Gudman med 18 point.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

BMS Herlev hentede en tiltrængt sejr, da de torsdag forsvarede hjemmebanen og besejrede Holbæk-Stenhus med 85-79.

Nyhedsoversigt

Det var første gang, at pokalturneringen skulle afgøres med det nye Final Four-format. Et format, der lige skal lande i basketball Danmark. Fullcourt snakkede...

Bakken Bears

Bakken Bears´ topscorer i søndagens pokalfinale mod Team FOG Næstved, Darko Jukic, var tydeligt skuffet, da Fullcourt.dk mødte ham efter finalenederlaget på 86-89.

Basketligaen

Det var en ærgerlig Skyler Bowlin Fullcourt.dk mødte efter søndagens pokalfinale, hvor Bowlin´s Bakken Bears blev slået af Team FOG Næstved.

Nyhedsoversigt

Glæden var ikke til at tage fejl af, da Fullcourts udsendte snakkede med Dan Pearson, om hans og holdets præstation, da de besejrede Bakken...

Horsens IC

Et lille skub i den rigtig retning er noget af det som Morten Bülow håber, bronzemedaljen kan gøre for Randers Cimbria. Læs mere om...

Internationalt

Team FOG Næstved er pokalmestre efter et vanvittigt drama i Forum Horsens. Næstved besejrede Bakken Bears i pokalfinalen med 86-89.