fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

BMS Herlev er pokalfinaleklar

Det står nu klart, at årets pokalfinale er mellem AKS Falcon og BMS Herlev. Sidstnævnte hold sikrede deres billet til pokalfinalen med en flot sejr på 71-65 mod SISU lørdag eftermiddag.

Foto: BMS Herlev

BMS Herlev er for anden sæson i træk i pokalfinalen. Finalepladsen er en realitet, efter BMS Herlev foran en fyldt Herlev Hallen besejrede SISU med 71-65 i semifinalen.

Kvindebasketligaens yngste hold skal nu møde AKS Falcon i pokalfinalen, der finder sted den 6. marts i Gentoftehallen. AKS Falcon sikrede deres plads i finalen med en komfortabel sejr over Aabyhøj IF på 47-68.

I Kvindebasketligaen ligger lørdagens to semifinalister og kæmper om tredjepladsen. De to klubber har tidligere på sæsonen mødt hinanden to gange, og begge gange trak SISU det længste strå. Men tredje gang var lykkens gang for BMS, der nu har brudt den kedelige stime af nederlag til SISU.

BMS kom godt fra land og satte sig tidligt på kampen. Af flere omgang trak hjemmeholdet fra, og i løbet af første halvleg fandt SISU aldrig for alvor et modsvar til BMS. Herlev gik derfor til pause med en føring på 38-25 – en føring, der blev bevaret på vej ind til kampens sidste og afgørende periode.

I fjerde periode fandt SISU et ekstra gear, der gjorde det muligt for dem lidt efter lidt at hente ind på BMS Herlev, hvis føring var smuldrende. SISU fik imidlertid aldrig lukket hullet, hvorfor semifinalen blev deres endestation.

BMS Herlev er pokalfinaleklar med en sejr på 71-65.

Kampens topscorer var SISU-pointslugeren Asta Vadum Blauenfeldt med 24 point. Blauenfeldt er Kvindebasketligaens topscorer med et imponerende snit på 21,9 point per kamp.

Topscorer for BMS Herlev var Emilie Gudman med 18 point.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

AKS Falcon

Årets pokalfinale står mellem BMS Herlev og Høbas. De to hold sejrede på overraskende vis i deres respektive semifinaler og skal nu mødes i...

Basketligaen

BMS Herlev udnyttede hjemmebanefordelen og vandt dagens kamp mod BC Copenhagen

Bakken Bears

Svendborg Rabbits, Randers Cimbria, Bakken Bears og Team FOG Næstved bookede de fire billetter til årets semifinaler i pokalturneringen. Få et overblik over de...

Basketligaen

BMS Herlev er klar til Playoff A, efter de onsdag aften besejrede BK Amager med 89-94 i Amagerhallen.

Bakken Bears

Bakken Bears leverede en præstation af høj kaliber, da de lørdag eftermiddag udspillede BMS Herlev med 95-66 på hjemmebane i Aarhus.

Basketligaen

Horsens IC sluttede 2022 på fineste vis. Fredag besejrede de BMS Herlev med 81-92.

Basketligaen

Der var spænding til det sidste, da BMS Herlev mødte Team FOG Næstved. Men det blev gæsterne, som løb med sejren. Kampen sluttede 71-73...

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...