fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Camp Colman – Vil du træne med Chanan Colman?

Vil du prøve dig selv af, og samtidigt få undervisning af selveste Chanan Colman? Så opfodrer vi alle interesserede til at læse videre herunder.

Camp Colman

Chanan Colman har netop fundet sig en ny klub i den israelske liga, men tiden er dog ikke blevet brugt på at sløse den af, tværtimod har Chanan Colman brugt tiden på at forberede sin camp som han holder denne sommer.

På spørgsmålet om det har været svært at vente i 4-5 uger på at spille igen fortæller Chanan Colman om et interessant projekt han har stablet på benene i august måned.

– Ja det har det uden tvivl, selv om jeg har prøvet og holde mig igang, har det været nogle lidt lange dage. Men har brugt tiden aktivt, fortæller Chanan Colman til Fullcourt og fortsætter.

– Har arbejdet rigtig meget på den camp som jeg i samarbejde med Gladsaxe basketball klub holder til sommer. Har lavet en del individuelt træning og camp coaching gennem årene specielt de sidste par år, og nu er det tid til at strikke en super camp sammen, og give endnu mere vidre til de unge spillere.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Læs også: Colman er glad for at have kommet til Maccabi Rishon

Chanan Colman opfodrer derfor alle interesserede til at gå ind på sin side, og tilmelde sig hvis man godt kunne tænke sig nogle lærerige og spændende dage.

– Jeg opfodrer alle der læser denne artikle til at gå ind og like www.facebook.com/campcolman hvor der kommer træner updates, camp information og hvor man kan finde det direkte tilmeldings link.

– Vi, Gladsaxe basketball klub og jeg glæder os rigtig meget til at lære de unge en masse og give jer nogle super fede oplevelser, afslutter Chanan Colan med at fortælle.

1964714_10153815294320403_478272978_n

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Chanan Colman skifter til Hapoel Haifa.

Basketligaen

I denne uge har vi været live med tidligere landsholdanfører Chanan Colman! I interviewet kan du blandt andet høre Colman fortælle om hans ni...

Basketligaen

Chanan Safir Colman er en dansk guard, der blev født d. 10. marts 1984. Colman har været én af de mest fremtrædende danske spillere...

Bakken Bears

Det er blevet tid til at kåre sæsonens første Team of the Month i Basketligaen, hvor et par gengangere fra de forrige sæsoner igen...

Basketligaen

BMS Herlev Wolfpack kom torsdag med lidt af en bombe, da klubben præsenterede den danske landsholdsanfører, Chanan Colman, der efter en årrække i udlandet...

Basketligaen

Den danske landsholdsanfører Chanan Colman er alt andet end afvisende for at vende hjem til Danmark allerede denne sommer, hvor særligt barndomsklubben BMS Herlev...

Internationalt

Chanan Colman havde en stor aften for sit israelske mandskab, hvor danskeren blev noteret for en double-double i sejren over Gilboa Galil

Eurobasket

Det danske landshold fik en stor sejr over Sverige i Præ-kvalifikationen til EuroBasket 2021 søndag eftermiddag, og holdkaptajnen var utrolig stolt.