fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Vi skal i syv: Butler med historisk præstation

Jimmy Butler var her, der og alle vegne i nattens kamp 6, hvor Miami Heat sikrede sig sejren i Boston, hvilket betyder, at serien skal afgøres i kamp 7 natten til mandag i Miami.

Foto: Scott Gillig (Photocat001) - Flickr

Jimmy Butler var altdominerende, da Miami Heat tvang semifinaleserien mod Boston Celtics i en syvende og afgørende kamp.

Med hele 47 point gik superstjernen forrest trods en småskade i knæet, der tidligere i serien har tvunget ham på sidelinjen. Det pointantal er det højeste i hans slutspilskarriere. Ikke nok med det, så er det også det næsthøjeste i Heat-franchisets historie – kun overgået af LeBron James med 49.

Kampen sluttede 111-103 i udeholdets favør, og der var spænding indtil sidste minut, selvom Heat førte snævert det meste af kampen.

Bostons stjerner forsvandt i fjerde quarter

Jaylen Brown og Jayson Tatum sluttede egentlig kampen med nogenlunde godkendte statlines med henholdsvis 20 og 30 point, men i den afgørende fjerde periode leverede stjernerne absolut ikke.

De afsluttede blot to gange fra gulvet til sammen, og Tatum havde hele fire turnovers.

Kamp 7 skal spilles natten til mandag klokken 02:30 dansk tid i Miami.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne

EuroCup

Tobias Jensen og Ratiopharm Ulm skal til oktober en tur til USA, når de møder NBA-holdet Portland Trail Blazers til en testkamp.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Efter en overbevisende sejr i kamp fem, vinder Boston Celtics finalerne mod Dallas Mavericks 4-1 og sikrer det 18. mesterskab i holdets historie.

NBA

Boston Celtics' Jaylen Brown blev Eastern Conference Finals MVP, hvilket kom bag på profilen, der før er blevet overset med individuelle priser.

NBA

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.