fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Vi skal i syv: Butler med historisk præstation

Jimmy Butler var her, der og alle vegne i nattens kamp 6, hvor Miami Heat sikrede sig sejren i Boston, hvilket betyder, at serien skal afgøres i kamp 7 natten til mandag i Miami.

Foto: Scott Gillig (Photocat001) - Flickr

Jimmy Butler var altdominerende, da Miami Heat tvang semifinaleserien mod Boston Celtics i en syvende og afgørende kamp.

Med hele 47 point gik superstjernen forrest trods en småskade i knæet, der tidligere i serien har tvunget ham på sidelinjen. Det pointantal er det højeste i hans slutspilskarriere. Ikke nok med det, så er det også det næsthøjeste i Heat-franchisets historie – kun overgået af LeBron James med 49.

Kampen sluttede 111-103 i udeholdets favør, og der var spænding indtil sidste minut, selvom Heat førte snævert det meste af kampen.

Bostons stjerner forsvandt i fjerde quarter

Jaylen Brown og Jayson Tatum sluttede egentlig kampen med nogenlunde godkendte statlines med henholdsvis 20 og 30 point, men i den afgørende fjerde periode leverede stjernerne absolut ikke.

De afsluttede blot to gange fra gulvet til sammen, og Tatum havde hele fire turnovers.

Kamp 7 skal spilles natten til mandag klokken 02:30 dansk tid i Miami.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

Brooklyn Nets

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.