fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Velsmurt tysk maskine kører over Finland og videre til næste runde

Tyskland var overlegne mod Finland, da de vandt sidste runde af det indledende gruppespil 101-75, og de har derfor sikret sig videre kvalifikation med tre sejre til at starte med.

Foto: fiba.basketball

Tyskland har ikke været til at stoppe i det indledende gruppespil.

Tirsdag vandt de deres tredje kamp i streg, da de overmatchede et finsk mandskab, som har tabte de første tre kampe ved VM 2023.

Efter tyskerne fik overtaget i tredje periode, hvor Finland var uden Lauri Markkanen i store dele, blev det aldrig rigtig tæt igen, og de endte med at vinde 101-75.

Isaac Bonga og Dennis Schröder var de tyske topscorere i kampen, da de leverede 15 point hver.

De tre tyske sejre betyder, at de går videre til næste runde, hvor der vil være en ny gruppefase.

Her vil de komme i gruppe med nummer to fra deres egen gruppe, som bliver enten Australien eller Japan, og nummer ét og to fra gruppe F. Her bliver det en kombination af Slovenien, Kap Verde og Georgien fra gruppe F.

Finland skal derimod ikke med videre, men de skal spille om 17. – 32. pladsen. En skuffende præstation for det finske landshold, der nok havde forhåbninger om mere.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Danmark ydmygede torsdag aften Estland, der blev besejret med 81-53 i kvalifikationen til EM 2025.

FIBA

Arturs Zagars, Simone Fontecchio, Jonas Valanciunas, Nikola Milutinov og Franz Wagner udgør VM´s All Second-Team. Det har det internationale basketballforbund offentliggjort.

FIBA

I kølvandet på Tysklands VM-triumf har det internationale basketballforbund, FIBA, offentliggjort turneringens All Star-hold, der består af fem spillere fra fem forskellige lande.

FIBA

Tyskland er verdensmestre for første gang efter en intens finale mod Serbien. Tyskland slog Serbien med 83-77.

FIBA World Cup

Der var drama for alle pengene, da Canada søndag løb med bronzemedaljerne efter en vanvittig kamp mod USA, der først blev afgjort i overtid....

FIBA World Cup

USA måtte se sig slået af Tyskland i semifinalen, og ifølge den amerikanske cheftræner, Steve Kerr, er det et udtryk for en basketballverden, der...

FIBA

Tyskland skal søndag spille om VM-guld mod Serbien, efter de fredag leverede en historisk sensation mod USA. Tyskland vandt kampen med 111-113 og er...

FIBA

Tysklands Dennis Schröder var alt andet end tilfreds med sig selv efter Tysklands VM-kvartfinalesejr mod Letland på 81-79. Tyskland er videre til semifinalerne, men...