fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Velsmurt tysk maskine kører over Finland og videre til næste runde

Tyskland var overlegne mod Finland, da de vandt sidste runde af det indledende gruppespil 101-75, og de har derfor sikret sig videre kvalifikation med tre sejre til at starte med.

Foto: fiba.basketball

Tyskland har ikke været til at stoppe i det indledende gruppespil.

Tirsdag vandt de deres tredje kamp i streg, da de overmatchede et finsk mandskab, som har tabte de første tre kampe ved VM 2023.

Efter tyskerne fik overtaget i tredje periode, hvor Finland var uden Lauri Markkanen i store dele, blev det aldrig rigtig tæt igen, og de endte med at vinde 101-75.

Isaac Bonga og Dennis Schröder var de tyske topscorere i kampen, da de leverede 15 point hver.

De tre tyske sejre betyder, at de går videre til næste runde, hvor der vil være en ny gruppefase.

Her vil de komme i gruppe med nummer to fra deres egen gruppe, som bliver enten Australien eller Japan, og nummer ét og to fra gruppe F. Her bliver det en kombination af Slovenien, Kap Verde og Georgien fra gruppe F.

Finland skal derimod ikke med videre, men de skal spille om 17. – 32. pladsen. En skuffende præstation for det finske landshold, der nok havde forhåbninger om mere.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Landshold

Efter et år i Canada blev det tirsdag offentliggjort, at det danske talent Johan Munch har valgt at spille for Oregon State College næste...

Eurobasket

Danmarks landstræner Allan Foss er tilfreds med, at de står med en sejr efter de to første kampe i EM-kvalifikationen, men sidder alligevel tilbage...

Eurobasket

Georgien er stadig uden sejr i EM-kvalifikationen, efter de mandag blev slået af Serbien med 63-76.

Eurobasket

Se highlights fra Danmarks nederlag til Finland lige her.

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Danmark var lige ved at kunne fortsætte drømmestarten på kvalifikationen til EM 2025, men måtte se sig besejret af Finland med 89-85 efter en...

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.