fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Værløse Blue Hawks forlænger med head coach

Jonas Sørensen, der fik Værløse Blue Hawks i Playoff A, har fået forlænget sin kontrakt med klubben, så den nu også gælder for den kommende sæson i Basketligen

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Jonas Sørensen overtog Værløse Blue Hawks op til denne sæson, efter Mathias Madsen stoppede som træner for klubben. Det har været en succesfuld overtagelse. For han fik dem i Playoff A i sin første sæson som cheftræner for klubben.

Det gode sæson har resulterede i, at han har fået endnu et år i spidsen for Værløse Blue Hawks. Det skriver klubben på Facebook.

Det betyder, at han også skal tage holdet fra Værløse igennem næste sæson af Basketligaen.

Vigtige sejr

Der var kamp om den sidste plads i Playoff A, da Jonas Sørensen og Værløse kæmpede med BC Copenhagen om sjettepladsen i ligaen.

Det skulle afgøres i sidste runde af grundspillet, hvor Værløse besejrede Bears Academy og sikrede sig pladsen. 

Men den vigtige sejr kom to kampe inden, da de slog Randers Cimbria på udebane med et enkelt point.

Jonas Sørensen og resten af Værløse-mandskabet starter deres eventyr i slutspillet, når de tager imod Svendborg Rabbits i Søndersøhallen torsdag aften klokken 19:30.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.

Basketligaen

Oscar Quackenbush og BK Amager fortsætter samarbejdet. Dermed går Quackenbush ind til sin sjette sæson i Basketligaen som Amager-spiller.

Basketligaen

Bears Academy holder på 19-årige William Bloch, der i den kommende sæson kan se frem til en større rolle på holdet.