fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Ingen Playoff A til BC Copenhagen: Værløse Blue Hawks tager den sidste plads i top seks

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren over Bears Academy på 61-72.

Foto: Heinzefoto

Der har været spænding til det sidste, da de afgørende kampe om de sidste pladser i Playoff A skulle afgøres. Det blev enten BC Copenhagen eller Værløse Blue Hawks. Det var Værløse, der kunne afgøre om det skulle være dem eller BC.

Tabte de lørdagens opgør til Bears Academy, gik pladsen til BC. Vandt de, skulle Værløse med ligaens bedste mandskaber i Playoff A.

Afgjorde det selv

Værløse kunne afgøre det selv, hvis de slog de unge bjørne. Det blev en kamp, hvor Bears Academy kom bedst fra start og vandt første periode med 19-17. Værløse kom dog i gang og viste, at deres rutine er vigtig, når det kommer til vigtige kampe. De vandt de tre resterende periode, og vandt dermed kampen med 61-72 over Bears Academy.

Tre gange i træk

For tredje gang i træk i Værløses kampe blev Balsa Veljic både holdets topscorer og kampens topscorer. Værløse-profilen sluttede opgøret med 18 point. Selvom Balsa Veljic sluttede som topscorer, så havde han en medspiller, der også havde nogle statistikker. For Adam Heede-Andersen sluttede kampen med 10 point og 14 assists.

Tip off i top seks

Nu er der lidt ventetid, inden Værløse Blue Hawks skal spille deres første kamp. Det er helt præcist den 7. marts, at det hele går i gang igen for Værløse Blue Hawks. Der møder de Svendborg Rabbits på hjemmebanen i Søndersøhallen.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.