fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Tredje hold på to år: Schröder skifter til Rockets

Dennis Schröder er blevet tradet til Houston Rockets i bytte for Daniel Theis, der vender tilbage til Boston Celtics.

Foto: fiba.basketball

I foråret var det Los Angeles Lakers, og i sommer skrev han under med Boston Celtics. Nu har Dennis Schröder endnu en gang fundet ny arbejdsgiver, da han er blevet tradet til Houston Rockets.

Den anden vej får Boston Celtics en gammel kending, da Daniel Theis igen skal tørne ud for det hæderkronede franchise.

Sammen med Schröder får Rockets også Enes Kanter Freedom og Bruno Fernando. De forventes dog begge at blive købt ud af deres kontrakter.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Efter en overbevisende sejr i kamp fem, vinder Boston Celtics finalerne mod Dallas Mavericks 4-1 og sikrer det 18. mesterskab i holdets historie.

NBA

Boston Celtics' Jaylen Brown blev Eastern Conference Finals MVP, hvilket kom bag på profilen, der før er blevet overset med individuelle priser.

NBA

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.