fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Tre-holds-trade sender defensivt talent til Trail Blazers

Trail Blazers, 76ers og Hornets er involveret i et stort trade, der blandt andet sender Matisse Thybulle til Portland Trail Blazers.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Matisse Thybulle var fra starten af et tydeligt defensivt talent for Philadelphia 76ers. Spilletiden blev dog mindre med tiden, og nu skal han finde sig et nyt hjem i Portland.

25-årige Thybulle er en del af en større trade, der involverer 76ers, Trail Blazers og Hornets. Det skriver ESPN’s Adrian Wojnarowski.

Det er Thybulles fjerde sæson i NBA, men hans minutter på banen for 76ers er blevet mere end halveret i forhold til sidste sæson.

Handlen sender Jalen Mcdaniels til 76ers fra Hornets. Mcdaniels havde modsat Thybulle set et stort fremskridt i sin tid på banen for Charlotte Hornets i denne sæson. Den 25-årige forward har snittet 11 point og fem rebounds i denne sæson.

Hornets modtager Svi Mykhailik, der netop var kommet til Blazers fra New York Knicks, samt flere andenrunde-draft picks.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

Analyser

I mere end et årti har Damian Lillard været synonym med Portland Trail Blazers. Nu har Dame D.O.L.L.A. flyttet sit rapstudie til Milwaukee, og...

NBA

Det tidligere førsterundevalg Kai Jones har fået opsagt sin kontrakt med Charlotte Hornets efter opsigtsvækkende opslag på de sociale medier Instagram og X.

Analyser

Hvad er Charlotte Hornets uden Michael Jordan som ejer? Det får vi at se i den kommende sæson, hvor LaMelo Ball træder ind skadesfri...

EuroLeague

De forsvarende franske mestre AS Monaco har officielt underskrevet en kontrakt med Kemba Walker, der har været All-Star i NBA fire gange.

NBA

LaMelo Ball ser ud til at være blevet enig med Charlotte Hornets om en kontraktforlængelse på fem år, der ville betale ham næsten 1,8...

NBA

Philadelphia 76ers er nået frem til en aftale med Nick Nurse, der tidligere har været årets træner og vundet et NBA-mesterskab med Toronto Raptors.

NBA

Boston Celtics' Jayson Tatum scorede 51 point mod Philadelphia 76ers og vandt stort i en afgørende kamp syv.