Top 3 – Rookie of the Year

Selvom det kun er påske, er det grundet disse uvante tider blevet tid til at kåre årets Rookie of the Year. Det har været et utrolig stærkt felt i år, hvor to spillere i særdeleshed har vist tænder. Samtidig har mere end en håndfuld spillere set yderst interessante ud.
Ja Morant
Dave Winder-Murray State Athletics
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Forrige1 af 4Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

I et officielt brev til hele basketballverdenen, erklærede Adam Silver, den 12 marts, NBA for suspenderet i minimum 30 dage.

”This hiatus will last at least 30 days and we intend to resume the season, if and when it becomes safe for all concerned.”

Dermed blev kampen mellem Dallas Mavericks og Denver Nuggets formodentlig den sidste i denne sæsons grundspil. Intet tyder på at ligaen starter op igen lige rundt om hjørnet. Spekulationerne har været mange vedrørende en mulig afvikling af sæsonen.

Samtlige spekulationer og rygter lader vi i denne artikelserie stå, og går med antagelsen om at grundspillet er slut. Dermed kan vi gøre status på et intenst og medrivende grundspil.

For nogle uger tilbage kårede vi en MVP og for nyligt DPOY for grundspillet. Nu er vi nået til næste i rækken, årets Rookie of the Year. Vi vil den næste uges tid yderligere have følgenede kåringer: 

Coach of the Year 

Most Improved Player 

Der var store forventninger og håb til årets rookies, og hypen var uendelig, når snakken faldt på Zion Williamson. Han har allerede levet op til en del af hypen, men han har stadig meget at bevise.

Samtidig blev der snakket om, at hele årgangen generelt havde et højt niveau, og om der var nogen, der kunne give Zion Williamson kamp til stregen om årets ROY, som flere havde spået afgjort på forhånd.

Zion Williamson startede, som vi alle ved, desværre trist ud, da han allerede inden sæsonstart blev skadet. Det åbnede dog dørene for andre unge talenter, som fik en anelse mere “shinetime”, end de ellers ville have fået.

Alle øjne hvilede ikke længere udelukkende på Zion, og af den grund har det været interessant at følge årets rookies hele ligaen rundt. Det har været et stærkt felt, og det bliver helt sikkert en årgang, vi ser blomstre igen fra år til år.

Tredjepladsen var svær at afgøre. Disse spillere klarede ikke cuttet i årets top tre, men fortjener alle at blive nævnt:

Brandon Clarke
Tylor Herro
Coby White
Eric Paschall
Terence Davis
Michael Porter Jr.
P.J. Washington
Forrige1 af 4Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Se andre spændende artikler