fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Tidligere NBA-spiller er død som 25-årig

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA – senest for Portland Trail Blazers i 2020.

Den tidligere NBA-spiller og Purdue-profil Caleb Swanigan er død. Han blev blot 25 år gammel.

I sin karriere i NBA spillede han for Portland Trail Blazers og Sacramento Kings. Det gjorde han i perioden fra 2017 til 2020.

Den tidligere forward- og centerspiller leverede de største præstationer i sin karriere som teenager, da han spillede for Purdue i college, hvor han snittede næsten 19 point og 13 rebounds, inden han blev draftet som nummer 26 i første runde af Trail Blazers, som han også spillede sin sidste NBA-kamp for. Swanigan nåede at spille 75 kampe i ligaen.

Hvil i fred, Caleb Swanigan.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Portland Trail Blazers indgår en byttehandel, der sender Jerami Grant til Portland for et første runde valg i 2025.

Brooklyn Nets

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.