fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Tatum får All Star-scoringsrekord i MVP-præstation

Boston Celtics’ superstjerne Jayson Tatum var brandvarm i nattens All Star-kamp, hvor han scorede 55 point. En ny rekord for point i en All Star-kamp.

Foto: Erik Drost - Flickr

Nettet blev brændt af i anden halvleg af All Star-kampens vindere Team Giannis. Ingen var dog varmere end Jayson Tatum, og det blev hurtigt til en kamp mod historien.

Med et lidt nervøst straffekast fik han point nummer 53, som slog Anthony Davis af pinden som den mest scorende i historien.

Han sluttede kampen med 55 point, ti rebounds og seks assists. Derudover ramte han ti treere.

Det var nok til at gøre Boston Celtics’ stjernespiller til All Star-kampens MVP.

Det var Damian Lillard, der satte det endelige punktum på kampen. Hans ottende ramte treer sluttede Lebron James’ streak på fem All Star sejre i træk.

Donovan Mitchell ramte også otte treere. Der var altså 26 treere imellem Tatum, Lillard og Mitchell, der alle var på Team Giannis.

Dermed vandt Antetokounmpos’ hold 184-175, og det blev slutningen på All Star-weekenden i Utah.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Jaylen Brown fra Boston Celtics er blandt deltagerne i årets dunkekonkurrence. Det skriver Shams Charania på X.

NBA

NBA har annonceret reserverne til årets All-Star kamp, og vi har derfor det fulde billede på, hvem de årlige All-Stars som udgangspunkt kommer til...

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...

Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks har på under 24 timer valgt en ny cheftræner. Valget endte på mesterskabsstræneren Doc Rivers.

Boston Celtics

Boston Celtics sejrsstime på hjemmebane blev i nat brudt af de forsvarende mestre fra Denver Nuggets i en spændende affære.

NBA

Stortalentet Victor Wembanyama vil få muligheden for at fremvise sit brede repertoire af basketballevner, da han skal deltage til årets All-Star Skills Challenge.