fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Talentfuld guard sikrer Houston sjælden sejr på buzzeren

Det var en tæt affære, da Houston Rockets slog Washington Wizards. Kevin Porter Jr. vandt kampen for udeholdet i allersidste sekund.

Foto: Eric Williams

Et stort, stort skud af Kevin Porter Jr. sikrede Houston Rockets, der ligger på 15. og sidstepladsen i Western Conference, en tiltrængt sejr over Washington Wizards på udebane.

Med stillingen helt lige på 111-111 gik skarpskytten op i et 3-pointsskud, som fandt bunden af nettet, så kampen blev afgjort på en regulær buzzer-beater. 

I nat blev Dirk Nowitzki hædret på sin gamle hjemmebane i Dallas. Læs mere om det her. 

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Jimmy Butler var her, der og alle vegne i nattens kamp 6, hvor Miami Heat sikrede sig sejren i Boston, hvilket betyder, at serien...

Nyhedsoversigt

Los Angeles Lakers har hentet deres nye cheftræner hos Milwaukee Bucks

Dallas Mavericks

Efter to sæsoner uden slutspil er Golden State Warriors tilbage på toppen i Western Conference. Det står klart efter en overbevisende sejr i nat...

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.