fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits sikrede sig vigtige point i kampen om en semifinaleplads

Der kom vigtige point i hus, da Svendborg Rabbits besejrede Værløse Blue Hawks med 88-83 i Kaninhulen i Svendborg.

Foto: Rasmus Lynge Schmidt

Pladserne i top fire begynder at tage form. Bakken Bears og Horsens IC er stukket af på første- og andenpladsen, Team FOG Næstved på en tredjeplads, mens kampen om fjerdepladsen har skærpet lidt til i de seneste runder. Randers Cimbria er kommet i gang, og Svendborg Rabbits har tabt deres seneste par kampe, så spændingen begynder at tage form.

Derfor var det nogle vigtige point, som Svendborg Rabbits fik, da de slog Værløse Blue Hawks i en kamp, hvor de byttede føringer igennem hele kampen. Opgøret sluttede 88-83.

Kaninernes flotte fjerde periode

Kampen mellem kaninerne og de formstærke danskere fra Værløse blev en tæt kamp, hvor Svendborg kom bedst fra start med en føring på ni point efter første periode. I kampens anden periode kom Værløse med i kampen igen, og de fik vendt den til deres fordel inden pausen.

Den føring blev udbygget med et point i tredje periode, hvilket betød, at de havde en fire-pointsføring, inden holdene skulle spille sidste periode.

Fjerde periode blev kaninernes comeback. De fik styr på kampen med 32 point i perioden, hvilket er et point mere end de havde scoret tilsammen i anden og tredje periode. Det lykkedes dem samtidig at holde Værløse på 23 point i perioden, så var stillingen 88-83, da kampen sluttede.

Stærke Marfo

Kampens topscorer blev Svendborgs Kevin Marfo, der viste sig frem i sejren over Værløse. Han sluttede kampen med en double-double på 25 point og 15 rebounds.

Lidt rum ned til Randers

Sejren over Værløse sikrede selvfølgelig nogle vigtige point til Svendborg, men i kampen mellem Randers Cimbria og Team FOG Næstved, kunne en sejr til Næstved give mere plads mellem Svendborg og Randers.

Kampen i Randers sluttede med en sejr til Næstved. Du kan læse mere om den kamp her.

Med mandagens resultater i Basketligaen, er der fire point fra Randers på femtepladsen til Svendborg på fjerdepladsen.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.