fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Stjerner gør comeback efter årelange pauser

Der var flere store stjerne, der gjorde comeback i nattens pre-season kampe.

Foto: Scott Gillig (Photocat001) - Flickr

I nattens forskellige NBA pre-season kampe har et par store navne fået comeback, efter at de har været fraværende fra de forskellige klubbers holdkort i lang tid.

Den spiller, der har været væk i længst tid, er Jamal Murray. Denver Nuggets’ pointguard var senest i aktion d. 12. april, 2021 i en kamp mod Golden State Warriors, hvor han overrev sit forreste korsbånd. Det har gjort, at han har været ude i 539 sammenhængende dage, og det har udmøntet sig i, at Denver Nuggets har måtte undvære ham i deres seneste 115 kampe.

I nat var han tilbage i pre-season kampen mod Oklahoma City Thunder. Her spillede han 14 minutter og 33 sekunder og stod for 10 point, to assist og to rebounds. Han havde en +/- på + 5, selvom at Denver Nuggets tabte kampen 112-101.

Kawhi Leonard er den næste spiller på listen, og han var senest på gulvet d. 15 juni, 2021, i Westeren Conference semifinalen mod Utah Jazz. Kawhi Leonard har været ude i 476 sammenhængende dage, og han har i den tid været fraværende i 90 kampe i streg.

I nat var han tilbage i pre-season kampen mod Portland Trail Blazers. Her spillede han 16 minutter, og stod for 11 point, to assist, fire rebounds og to steals. Den kamp vandt Clippers 97-102, hvor Kawhis +/- på + 10.

Tredje spiller i rækken var Ben Simmons, der senest spillede en NBA kamp d. 20 juni, 2021 i Easteren Conference semifinalen mod Atlanta Hawks. Det endte med at blive den sidste kamp, han spillede for Philadelphia 76’ers. Han spiller nu i Brooklyn Nets.

I nat var han tilbage i pre-season kampen mod sit gamle hold. Her spillede han 19 minutter, og stod for seks point, fem assist, fire rebounds og et steal. Denne kamp tabte han og Brooklyn med 108-128, og Ben Simmons havde en skuffende aften, da hans +/- var på – 10.

Og den sidste store stjerne, der kom på banen efter lang tid på sidelinjen, er Damian Lillard. Han spillede sidst en kamp for Portland Trail Blazers den 31. december i en kamp mod Los Angeles Lakers. Det vil sige, at han har misset de seneste 47 kampe.

I nat var han tilbage i pre-season kampen mod Los Angeles Clippers. Her spillede han 23 minutter og stod for 16 point, to assist, tre rebounds og et steal. Det var i den føromtalte Blazers-Clippers kamp, som Portland som bekendt tabte. Damian Lillards +/- var på + 2.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

NBA

Det var Dame-time hele natten i går, og han blev den blot ottende spiller til at score over 70 point.

NBA

Opgøret mellem Kings og Clippers blev til en gyser, der gik i to overtider, og hvor der blev scoret flere point end i nogen...

NBA

Se eller gense de vildeste højdepunkter fra årets All Star-weekend i Utah.

NBA

Boston Celtics' superstjerne Jayson Tatum var brandvarm i nattens All Star-kamp, hvor han scorede 55 point. En ny rekord for point i en All...

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...