fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Stjerner gør comeback efter årelange pauser

Der var flere store stjerne, der gjorde comeback i nattens pre-season kampe.

Foto: Scott Gillig (Photocat001) - Flickr

I nattens forskellige NBA pre-season kampe har et par store navne fået comeback, efter at de har været fraværende fra de forskellige klubbers holdkort i lang tid.

Den spiller, der har været væk i længst tid, er Jamal Murray. Denver Nuggets’ pointguard var senest i aktion d. 12. april, 2021 i en kamp mod Golden State Warriors, hvor han overrev sit forreste korsbånd. Det har gjort, at han har været ude i 539 sammenhængende dage, og det har udmøntet sig i, at Denver Nuggets har måtte undvære ham i deres seneste 115 kampe.

I nat var han tilbage i pre-season kampen mod Oklahoma City Thunder. Her spillede han 14 minutter og 33 sekunder og stod for 10 point, to assist og to rebounds. Han havde en +/- på + 5, selvom at Denver Nuggets tabte kampen 112-101.

Kawhi Leonard er den næste spiller på listen, og han var senest på gulvet d. 15 juni, 2021, i Westeren Conference semifinalen mod Utah Jazz. Kawhi Leonard har været ude i 476 sammenhængende dage, og han har i den tid været fraværende i 90 kampe i streg.

I nat var han tilbage i pre-season kampen mod Portland Trail Blazers. Her spillede han 16 minutter, og stod for 11 point, to assist, fire rebounds og to steals. Den kamp vandt Clippers 97-102, hvor Kawhis +/- på + 10.

Tredje spiller i rækken var Ben Simmons, der senest spillede en NBA kamp d. 20 juni, 2021 i Easteren Conference semifinalen mod Atlanta Hawks. Det endte med at blive den sidste kamp, han spillede for Philadelphia 76’ers. Han spiller nu i Brooklyn Nets.

I nat var han tilbage i pre-season kampen mod sit gamle hold. Her spillede han 19 minutter, og stod for seks point, fem assist, fire rebounds og et steal. Denne kamp tabte han og Brooklyn med 108-128, og Ben Simmons havde en skuffende aften, da hans +/- var på – 10.

Og den sidste store stjerne, der kom på banen efter lang tid på sidelinjen, er Damian Lillard. Han spillede sidst en kamp for Portland Trail Blazers den 31. december i en kamp mod Los Angeles Lakers. Det vil sige, at han har misset de seneste 47 kampe.

I nat var han tilbage i pre-season kampen mod Los Angeles Clippers. Her spillede han 23 minutter og stod for 16 point, to assist, tre rebounds og et steal. Det var i den føromtalte Blazers-Clippers kamp, som Portland som bekendt tabte. Damian Lillards +/- var på + 2.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

NBA

NBA har denne sæson sat nye krav for at vinde ligaens sæsonpriser, og flere spillere kan derfor se frem til tab af både prestige...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.

Analyser

En af Danmarks mest kompetente NBA-eksperter, Morten Stig Jensen, bliver ny klummeskribent på Fullcourt.dk.