fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Stjerner brillerer i sæsonpremiere

Det blev til adskillige 30 points kampe og store præstationer fra begge sider i åbningskampen mellem Boston Celtics og Philadelphia 76ers.

Det blev til adskillige 30 points kampe og store præstationer fra begge sider i åbningskampen mellem Boston Celtics og Philadelphia 76ers.

Boston Celtics stjerneduo Jaylen Brown og Jayson Tatum var for meget for Philadelphia 76ers i et brag af en åbningskamp. Duoen kombinerede for 70 point og kunne føre deres hold til en sejr med slutresultatet 126-117 i Celtics favør.

På trods af nederlaget, var der særligt gode takter fra 76ers James Harden. Den tidligere MVP bidrog med 35 point, 8 rebounds og 7 assists. Joel Embiid havde en mere langsom start til sæsonen, men han kom efter det i anden halvleg og kunne se tilbage på en kamp med 26 point og 15 rebounds. Også unge Tyrese Maxey fik sat sit aftryk og havde 21 point.

De ellers fine præstationer fra 76ers stjernespillere var ikke nok til at slå et velspillende Celtics hold, der får den perfekte start på sæsonen.

Artiklen fortsætter efter annoncen.

 

Klassisk Harden performance

Hardens præstation havde alt det, man tidligere har forbundet med en klassisk kamp fra superstjernen. Den høje offensive produktion er gode tegn for 76ers i den kommende sæson. I typisk Harden-stil, så kom en stor andel af pointene fra straffekastlinjen. Han stod der 12 gange og ramte plet hver gang. Hele tre gange blev han fejlet på et 3-pointsskud, og der var derfor mange point at høste.

Udover sin flotte kamp, bidrog Harden også med nattens komiske indslag. Med en crossover sendte han Marcus Smart flyvende på bagenden og rystede på kroppen præcist, som han gjorde det imod Wesley Johnson i 2018. Denne gang endte spillet dog ikke på lige så elegant vis.

Skuddet var en kikser, men han havde i store dele af kampen brandvarme fingre og ramte 5 ud af sine 9 forsøg bag 3-pointslinjen. En af disse skiller sig særligt ud, da han bliver tvunget til at kaste et umuligt skud mod kurven.

Stærk holdpræstation fra Celtics

Både Tatum og Brown havde 35 point hver med gode skudprocenter, men det var en god kamp for Celtics over hele linjen. Den nytilkomne Malcolm Brogdon havde en rigtig fin debut og ramte 7 af sine 11 skud. Grant Williams kan efter første kamp blære sig med, at han har skudt perfekt i denne sæson. Williams ramte alle sine 5 skud, hvor 3 af dem kom bag 3-pointslinjen.

Celtics dominerede særligt de lange løbeture frem og tilbage på gulvet, og de havde 24 point på fastbreak mod 76ers sølle 2 point.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Klumme: Pointfordelingen ved nattens dunkekonkurrence var en hovedrystende omgang, hvor dommerne særligt så ud til at favorisere konkurrencens største profil Jaylen Brown. Selvom Boston...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Milwaukee Bucks

Mon ikke Doc Rivers har haft noget med det at gøre? Om ikke andet er Patrick Beverley blevet sendt fra Rivers' gamle arbejdsgiver, Philadelphia...

Indiana Pacers

NBA Trade Deadline nærmer sig, og kaosset er officielt i gang.

NBA

Jaylen Brown fra Boston Celtics er blandt deltagerne i årets dunkekonkurrence. Det skriver Shams Charania på X.

NBA

Philadelphia 76ers-stjernen Joel Embiid er blevet opereret i sit venstre knæ, hvilket vil holde ham ude i den nærmeste fremtid. Han vil få en...

NBA

NBA har annonceret reserverne til årets All-Star kamp, og vi har derfor det fulde billede på, hvem de årlige All-Stars som udgangspunkt kommer til...