fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Skyler Bowlin skifter til Grækenland

Skyler Bowlin, som har en fortid i danske Horsens IC, tager efter to sæsoner i den tyske Bundesliga til Grækenland, hvor han skal tørne ud for GS Iraklis Thessaloniki.

Den tidligere Horsens IC-kending, Skyler Bowlin, tager efter to succesfulde sæsoner i Tyskland hos s.Oliver Wuerzburg til GS Iraklis Thessaloniki som spiller i Grækenlands bedste række.

Skyler Bowlin, som spillede for De Gule fra Horsens i tre sæsoner, var en af de bærende kræfter på s.Oliver Wuerzburg-mandskabet i sidste sæson og var tyskernes tredjemest scorende spiller. Bowlin spillede 21 kampe for Wuerzburg, hvor han snittede 11.2 point, 2.1 rebounds, 3.8 assists and 1.5 steals per kamp.

I løbet af de to sæsoner hos tyskerne formåede 31-årige Bowlin og hans nu forhenværende arbejdsgiver at spille sig i finalen i FIBA Europe Cup – en finale de nåede efter at have besejret danske Bakken Bears i kvartfinalen. Skyler Bowlin og s.Oliver Wuerzburg måtte se sig besejret i FIBA Europe Cup finalen af Dinamo Sassari fra Italien.

Du kan se highlights fra Bowlins sidste sæson i Tyskland herunder:

 

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

Bakken Bears

Bakken Bears sejrede onsdag aften i den skæbnesvangre gruppefinale i Minsk og sikrede sig derfor videre avancement i FIBA Europe Cup.

Bakken Bears

Se Bakken Bears´ skæbnesvangre kamp i FIBA Europe Cup mod Tsmoki-Minsk.

Bakken Bears

Vi fangede en glad Bakken Bears-cheftræner efter sejren mod græske Peristeri i FIBA Europe Cup onsdag aften. Se interviewet her.

FIBA Europe Cup

ZZ Leiden, der har danske Asbjørn Midtgaard på holdkortet, vandt onsdag aften i FIBA Europe Cup, og de har dermed muligheden for at afgøre...

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre hentede onsdag aften en altafgørende sejr hjemme i Vejlby-Risskov Hallen efter et vanvittigt drama. Bakken Bears viste klassen og fik...

Bakken Bears

Kl. 18.30 starter kampen mellem Bakken Bears og Peristeri Vitabiotics. Se kampen her.

Bakken Bears

Følg den anden kamp i Bakken Bears´ gruppe lige her.