fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Scenarier ved VM på sidste spilledag i gruppespillet

Her er alle scenarierne der kan udforme sig her i dag på den sidste spilledag i gruppespillet ved VM i Spanien. Bemærk dog at nogle af kampene allerede er spillet.

Gruppe A

Spanien: Sikker på at ende som nr. 1.
Brazil: Sikker på at ende som nr. 2.
Serbien: Kan slutte som nr. 3 hvis de vinder over Spanien, og Frankrig taber til Iran. Kan også slutte af som firer hvis de taber til Spanien og Frankrig slår Iran
Frankrig: Need to beat Iran to reach Round of 16. Can finish third with a win.
Iran: Skal vince. Kan slå frankrig og kvalificere sig hvis Serbien slår Spanien. Hvis Spanien slår serbien, kan Iran vince over Frankrig og de tre(Serbien/Frankrig/Iran) kan ends i en tie. Derfor skal Iran vinde med et bestemt antal point.
Egypten: Elimineret.

Gruppe B

Grækenland: Kan slutte som nr. 1 hvis de slår Argentina
Argentina: Kan slutte som nr. 1 hvis de slår Grækenland. Hvis de taber kan de ende som nr. 3 hvis både Kroatien og Filipinerne vinder.
Kroatien: Skal vinde over Puerto Rico. Kan slutte af som nr. 2 hvis de vinder over Puerto Rico og Filipinerne og Grækenland også vinder.
Senegal: En sejr over Filipinerne sender dem op på en tredje plads og så er de videre.
Puerto Rico: Skal vinde over Kroatien – Hvis ikke er de ude.
Filipinerne: Elimineret.

Gruppe C

USA: Sikker på at ende som nr. 1
Den Dominikanske Republic: Kan slutte af som nummer 2 hvis de slår Tyrkiet og hvis USA slår Ukraine. Hvis de faber og Ukraine også taber kan de ends som number 3 eller 4.
Tyrkiet: Overtager anden pladsen hvis de slår Den Dominikanske Republik, og hvis USA slår Ukraine. Taber de, og hvis Ukraine også taber kan de ender som nummer 3 eller 4.
Ukraine: Kan slutte af på en anden plads hvis de slår USA. Taber de, kan de ende som nummer 3 eller fire.
Finland: Kan snuppe en 3. eller 4. plads hvis de slår New Zealand. Hvis de taber er de ude.
New Zealand: Kan snuppe en 3. eller 4. plads hvis de slår Finland. Hvis de taber er de ude.

Gruppe D

Slovenien: Kan snuppe første pladsen hvis de slår Litauen, eller taber med højest 8 point. Skulle de tabe med mere end 8 point, kan de ende som enten nummer 2 eller 3.
Litauen: Kan snuppe en 1. plads hvis de vinder over Slovenien med 9 point eller mere. Et nederlag vil garantere dem en 3. plads, men de kan også ende som nummer 2. med en lille sejr.
Australien: Ligemeget om de slår Angola eller ej, afhænger deres plads i gruppen af resultatet i Slovenien-Litauen kampen. Hvis Litauen taber ender Australien på en anden plads.
Mexico: En sejr over Korea sikrer dem en 4. plads, mens et smalt nederlag sammen med et nederlag til Angola mod Australien også vil garantere dem en plads ved næste runde.
Korea: Skal slå Mexico med mere end 17 point hvis de skal have en chance for at gå videre. Dette resultat kan dog være ligemeget hvis Angola slår Australien.
Angola: En sejr over Australien sender dem videre i turneringen hvis Korea slår Mexico.

(Foto: FIBA.com)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Fredag kvalificerede Sydsudan sig til VM for første gang nogensinde, og Horsens ICs Koch Bar havde en stor andel i landets sejr mod Senegal,...

FIBA World Cup

Victor Wembanyama trækker igen den franske landsholdstrøje over hovedet, når Les Bleus i næste måned møder Tjekkiet og Litauen i VM-kvalifikationen.

FIBA World Cup

Danmark taber 68-79 til favoriterne fra Montenegro. Nu skal Danmarks videre deltagelse afgøres mod Island på tirsdag.

FIBA World Cup

Af: Mads Olesen, DBBF.  De danske basketherrer er mandag morgen rejst til Montenegro, hvor fire landskampe på seks dage venter. Målet er at ende...

Eurobasket

Onsdag kl. 16:30 er der i Berlin en kugle i en bowle med de danske basketherrers landenavn på. Danmark er, sammen med 11 andre...

FIBA World Cup

Australiens Andrew Bogut står over for en disciplinærsag efter sit udbrud efter semifinalen mod Spanien.

FIBA World Cup

Spændingen udeblev mellem Spanien og Argentina i VM-finalen, som spanierne vandt med sikre cifre, og kunne fejre guldet for anden gang i landets historie.

FIBA World Cup

Serbien's VM blev en fiasko, men en af landsholdets største profiler Bogdan Bogdanovic har dog alligevel en smule at glæde sig over.