fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Randers-anfører efter nederlag: “Vi vidste godt, at Bakken ville blive en svær kamp”

Semifinalen blev Randers Cimbria sidste stop i dette års udgave af pokalturneringen. Efter kampen havde Randers-anføren, Anton Hansen, nogle ord på deres indsats, og hvad de skal lave om til bronzekampen.

Foto: Rasmus Lynge Schmidt

Der var ingen slinger i valsen, da Bakken Bears besejrede Randers Cimbria i den første semifinale ved FinalFour-stævnet i Forum Horsens. De forsvarende pokalmestre fra Aarhus sendte kronjyderne ud med en sejr over dem på 113-83.

Godkendt start

Randers Cimbria kom rigtig godt fra start i opgøret, hvor de havde ingen problemer med at følge med bjørnene. Og det var da også kampens to første perioder som Randers-anføren, Anton Hansen, var mest tilfreds med.

“Altså hvis vi kigger på første og anden periode, så spiller vi egentlig meget fint. Vi følger gameplanen angrebsmæssigt, og i forsvaret prøver vi at lukke dem ned in-side,” fortæller Anton Hansen til Fullcourt.

De problemer, som ramte Randers, kom efter pausen mellem første og anden halvleg. Anføren påpeger, at Bakken Bears kom rigtig godt ud til kampens sidste to perioder, og at Randers-forsvaret ikke var godt.

“I tredje og fjerde perioder er de bare bundsolide, som de plejer. Og de har et fantastisk hold, der er ikke noget at sige til det. Og så scorer de 115 point, det har været vores forsvar i hele sæsonen,” siger Anton til Fullcourt.

Foto: Thorfoto – Mads Thor Knudsen

Bronzekampen venter

Med et exit i semifinalen, venter en bronzekamp, hvor de skal forsøge at rejse sig efter det store nederlag til Bakken Bears. Modstanderen hedder Horsens IC, men det er ikke afgørende, for anføren fortæller, at Randers Cimbria havde været klar mod både Horsens IC eller Team FOG Næstved.

“Nu har vi spillet mod holdene før, men ligegyldig hvad, så kommer vi til at være fuld klar til i morgen (red. søndag). Vi vidste godt, at Bakken ville blive en svær kamp, men der er medaljer at spille for i morgen, så vi skal nok sætte os op til det,” fortæller anføren til Fullcourt.

Men han ved også godt, hvad der skal ændres til kampen mod Horsens IC. Og det er ret simpelt.

“Vi skal blive bedre til at bevæge os i angrebet. Vi skal have noget mere momentum og noget mere gejst,” fortæller Anton Hansen til Fullcourt.

Tip-off

Bronzekampen mellem Randers Cimbria og Horsens IC er den første kamp, der skal spilles til søndagens del af Finalfour-stævnet. Der er tip-off klokken 13 i Forum Horsens.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne