fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Phoenix Suns’ stjerne meldt ude

Suns’ guard Devin Booker har pådraget sig en skade i baglåret og må derfor højst sandsynligt sidde ude i både kamp 3 og 4.

Phoenix Suns’ guard Devin Booker har pådraget en første grads belastning i baglåret og kunne misse mellem to til tre uger. Det betyder, at Booker højst sandsynligt ikke kommer til at spille kamp tre og fire i serien mellem Phoenix Suns og New Orleans Pelicans. Det kunne Brian Windhorst rapportere her i aften. Suns skulle eftersigende stadig evaluerede hans scanning for at få et fuldstændigt billede af skaden og dermed sætte en tidslinje for hvornår Booker kan komme tilbage.

Devin Booker scorede 25 points i den første kamp, som Suns vandt 99-110. Booker scorede 31 point i første halvleg i kamp to, som Suns tabte 125-114 til Pelicans. Med 4:45 tilbage af perioden bad han straks om en timeout og gik i omklædningsrummet efter at have at have udfordret Jaxson Hayes dunk.

I kampe, hvor Devin Booker ikke har spillet, er Suns gået 8-6. De har altså stadig en positiv rekord. Booker er en effektiv scorer som selv kan skabe sit eget skud, men også sætte andre spillere op. Det bliver spændende at se, hvem Monty Williams kommer til at vælge som erstatning for Devin Booker. Kunne det være Cameron Johnson eller Cameron Payne, som kommer til at skulle overtage pladsen. Monty Williams har igennem sæsonen vist sig at være en stærk taktisk træner, og har hurtigt kunne finde en løsning, hvis der opstod et problem. Pelicans har vist at de er kommet for at blive. Brandon Ingram har spillet fantastisk for Pelicans. De spiller med masser af selvtillid og det bliver kun forstærket af, at de næste to kampe er på deres hjemmebane.

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg følger ligeledes med i collegebasket.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Milwaukee Bucks

Mon ikke Doc Rivers har haft noget med det at gøre? Om ikke andet er Patrick Beverley blevet sendt fra Rivers' gamle arbejdsgiver, Philadelphia...

Brooklyn Nets

Med Kevin Durant, Devin Booker og Bradley Beal på holdet er der ingen grund til at hvile på laurbærrene. Det gør Phoenix Suns heller...

NBA

Golden State Warriors' Draymond Green er blevet suspenderet på ubestemt tid af NBA efter et voldsomt slag i hovedet på Phoenix Suns' Jusuf Nurkic.

Golden State Warriors

Man tror næsten, at det er løgn, men han har gjort det igen. I nattens opgør mod Phoenix Suns blev Golden State Warriors' Draymond...

Indiana Pacers

NBA har offentliggjort de fem spillere, der danner ramme om All-Tournament holdet for den netop afsluttede NBA In-Season turnering.

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.