fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Phoenix Suns sikrer sig grundspilssejr i superstjernes comeback

Phoenix Suns sikrede sig med nattens sejr over Denver Nuggets, hvor Chris Paul gjorde comeback efter sin skade.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse - Flickr

Phoenix Suns vandt natten til fredag deres kamp nummer 60 for sæsonen. Det betyder desuden, at Iffe Lundbergs kommende arbejdsgiver har sikret sig sejren for denne sæsons NBA-grundspil.

Sejren over Denver Nuggets var samtidig Chris Pauls comeback, efter han har siddet ude med en skade i 15 kampe. Han leverede 17 point og 13 assists i kampen.

Det var ikke desto mindre Devin Booker, der løb med overskrifterne i sejren. Den unge guard scorede hele 49 point, hvilket er flest i denne sæson for Booker.

Sejren i grundspillet betyder, at Suns har hjemmebanefordelen i hele slutspillet.

Du kan se højdepunkter fra Bookers store præstation herunder.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

Brooklyn Nets

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.