fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Phoenix Suns sikrer sig grundspilssejr i superstjernes comeback

Phoenix Suns sikrede sig med nattens sejr over Denver Nuggets, hvor Chris Paul gjorde comeback efter sin skade.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Phoenix Suns vandt natten til fredag deres kamp nummer 60 for sæsonen. Det betyder desuden, at Iffe Lundbergs kommende arbejdsgiver har sikret sig sejren for denne sæsons NBA-grundspil.

Sejren over Denver Nuggets var samtidig Chris Pauls comeback, efter han har siddet ude med en skade i 15 kampe. Han leverede 17 point og 13 assists i kampen.

Det var ikke desto mindre Devin Booker, der løb med overskrifterne i sejren. Den unge guard scorede hele 49 point, hvilket er flest i denne sæson for Booker.

Sejren i grundspillet betyder, at Suns har hjemmebanefordelen i hele slutspillet.

Du kan se højdepunkter fra Bookers store præstation herunder.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.