Philadelphia forsvarer hjemmebane

Philadelphia 76'ers forsvarer hjemmebanefordelen og bringer sig i front med 2-1 i serien. Det gør de efter en dominant kamp mod Toronto Raptors, hvor 76'ers startere udscorede Raptors gevaldigt og dominerede i begge ender. Kampen i Wells Fargo Center endte 116-95.
Joel Embiid
joel-embiid-philidelphia-76ers-youtube-screenshot
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Efter to kampe i Toronto, hvor holdene tog én sejr hver, skulle serien om en plads i konference finalerne sydpå. Nærmere til Wells Fargo Center i det sydlige Philadelphia, hvor 76’ers hører til. Her skulle Philadelphia forsøge at bruge deres hjemmebanefordel, til at bringe sig foran for første gang i serien. Det var to af de bedste startopstillinger i ligaen der igen skulle tørne sammen. I den regulære sæson scorede 76’ers startere 17,6 point mere end sin modstander per 100 boldbesiddelser. Ligaens klart højeste. Også Toronto lagde i toppen, med 12,2 point mere end sin modstander. Der var derfor ingen tvivl om, hvor opgøret skulle afgøres.

Efter kampen står der dog ingen tvivl om, hvem der vandt dét opgør. Samtlige af Torontos startere havde en negativ box score og blev udscoret 44-32, når begge holds startere var på banen. 76’ers leverede en solid holdindsats, hvor Joel Embiid dog viste sin dominans. Han skød 3-4 fra 3’eren og scorede 33 point på 28 minutter. Trods de flotte tal så ligger Embiids vigtighed faktisk i den anden ende. Cheftræner Brett Brown var heller ikke i tvivl: “Han er vores kronjuvel defensivt”.

Igen havde Kawhi Leonard en fremragende kamp, hvor hans effektivitet i begge ender var i højsædet. Med 33 point på og 13-22 fra gulvet, viste han atter, at han er den superstjerne Raptors manglede. Men han har brug for hjælp, og især fra de etablerede stjerner. Kyle Lowry vidste også godt, at Kawhi skal have hjælp, hvis de skal slå 76’ers og tage en plads i slutspillets næste runde. “Han har brug for hjælp. Især fra mig”. Lød det fra Lowry, der ikke har ry for at være den mest effektive i slutspillet.

Om Kawhi får hjælp, og om 76’ers startere kan fortsætte deres dominans bliver enormt spændende at se. Du kan følge kamp fire på søndag d.5 21.39 dansk tid.

https://www.youtube.com/watch?v=cbBMqFs2SSU

Se andre spændende artikler