fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Nuggets-stjernes sæson er ovre

Efter at have fået sin rookie-sæson ødelagt med en rygskade er den igen gal for Michael Porter Jr., der skal opereres i ryggen og forventes at være ude for sæsonen.

Foto: All-Pro Reels, Bhupinder Singh

Michael Porter Jr. er færdig for sæsonen, da han skal opereres i ryggen.

I sin rookie-sæson døjede forwarden også med ryg-problemer, som holdte ham ude hele sæsonen, og nu er den altså gal igen for unge Porter Jr.

Han underskrev i sommer en kontraktforlængelse på fem år med Denver Nuggets, men heller ikke i de ni kampe, han nåede at spille, blev det til den succes, han og holdet havde håbet. Han har blot snittet ti point på knap 30 minutter pr kamp.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Nikola Jokic og Denver Nuggets fik en glimrende start på sæsonen, da de slog Los Angeles Lakers i den første kamp af denne NBA-sæson.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.

Analyser

Utah Jazz overgik alles forventninger i sidste sæson. Lauri Markkanen var lige pludselig verdens bedste basketballspiller, mens Walker Kessler leverede sin bedste 'prime Rudy...