fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Nuggets-stjernes sæson er ovre

Efter at have fået sin rookie-sæson ødelagt med en rygskade er den igen gal for Michael Porter Jr., der skal opereres i ryggen og forventes at være ude for sæsonen.

Foto: All-Pro Reels, Bhupinder Singh

Michael Porter Jr. er færdig for sæsonen, da han skal opereres i ryggen.

I sin rookie-sæson døjede forwarden også med ryg-problemer, som holdte ham ude hele sæsonen, og nu er den altså gal igen for unge Porter Jr.

Han underskrev i sommer en kontraktforlængelse på fem år med Denver Nuggets, men heller ikke i de ni kampe, han nåede at spille, blev det til den succes, han og holdet havde håbet. Han har blot snittet ti point på knap 30 minutter pr kamp.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Cleveland Cavaliers

Den ugentlige hæder gik til Devin Booker og Darius Garland, der var med til, at deres hold gik ubesejret.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Denne tredje mandag i januar markerer fødslen for frihedskæmperen Martin Luther King Jr. og er tradition for en stor NBA-dag. Hele 12 kampe bliver...

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Anden runde af fan-stemmer til årets All Star-kamp er landet, og i Western Conference ligner det, at der kan blive plads til en højst...

NBA

Chicago Bulls må undvære deres vigtige bænkspiller Derrick Jones Jr., der sidder ude de næste to til fire uger med en knæskade.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

Atlanta Hawks

Atlanta Hawks og New York Knicks har lavet et trade, der sender Cam Reddish til New York.