fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

NBA magasinprogrammet ´Crunch Time´ ser dagens lys på TV 2 Play

Det vil fremover være muligt at se et splinternyt, dansk NBA magasinprogram ved navn ´Crunch Time´ på TV 2 Play. Programmet vil have Thomas Bilde og Peter Wang ved roret, og det vidner om, at man nu intensiverer dækningen af verdens bedste basketballliga, NBA.

Foto: TV 2

Natten til onsdag vender NBA tilbage til skærmen. Efter flere måneders sommerpause skydes sæsonen i gang med et uhyre spændende opgør mellem Milwaukee Bucks og Brooklyn Nets, og som altid vil kampene kunne følges på TV 2´s kanaler eller TV 2 Play.

Udover de ugentlige kampe, som løber af stablen under kyndig vejledning af Thomas Bilde og Peter Wang, vil man nu også kunne se TV 2´ nye magasinprogram om NBA ´Crunch Time´, der udkommer hver onsdag på TV 2 Play. Hvert afsnit varer cirka 20 minutter. Bilde og Wang er fast inventar i programmet, mens Jens Laulund, Morten Stig Jensen og Chris Nielsen skiftevis vil kigge ind.

De første to afsnit er allerede i dag tirsdag tilgængelige, og her bliver der drøftet alt fra Peter Wangs såkalte “snaveliste” til vaccine-reglerne i NBA.

Magasinprogrammet Crunch Time er det nyeste tiltag i TV 2´s dækning af NBA, og det helt unikke ved det sidste nye skud på stammen er, at emnerne debatteres på tid. Når buzzeren lyder, skal værterne skifte videre til næste emne.

“Vi vil forsøge os med et helt nyt format, hvor NBA-nørderiet er i højsædet. Den gode og skarpe argumentation er vigtigt, men god stemning, spas og løjer er en lige så stor del af det. Programmet vil have et helt andet udtryk og adskille sig fra vores podcast og når vi sender NBA i tv’et. Vi håber virkelig, at alle de inkarnerede NBA-fans, vi har i Danmark, vil tage godt imod det,” fortæller Zacharias Spliid, journalist hos TV 2 Sport og redaktør for Crunch Time, til Fullcourt.dk.

Crunch Time vil altså adskille sig fra deres podcast i form af udtrykket. Men det faktum at emnerne debatteres på tid er forhåbentlig med til at gøre afsnittene blot endnu mere underholdende. Imidlertid kan da også gå hen og blive en udfordring for værterne i studiet, fortæller Thomas Bilde, vært, kommentator og ekspert hos TV 2 Sport.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Her ses Thomas Bilde i Crunch Time-studiet. Foto: TV 2

“Det er et helt andet format. Det er klart, at vi selvfølgelig stadig vil nørde basketball og især NBA, men i modsætning til podcasten, så er der sat det benspænd her; at vi skal gøre det på tid. Det er forhåbentlig med til at speede det op og gøre det mere underholdende. Jeg tror både det bliver sjovt at se, men også at lave. Der bliver helt sikkert en kamp om at levere det skarpeste tale,” siger Thomas Bilde og fortsætter:

“Forhåbentlig giver den det – som podcasten også har gjort – nemlig et rum til at vende de vigtigste emner, men i Crunch Time bliver det så med billeder, livlige værter og på tid. Med muligheden for fokus på de emner, giver det så muligheden for at holde mere fokus på kampene om søndagen – men lur mig om vi helt kan holde os fra det. Crunch Time bliver klart noget jeg ser frem til at lave og et format jeg glæder mig til at teste og lege med. Jeg håber inderligt, det falder i seernes smag, da det for os alle jo er super fedt, at vi på den måde får mere NBA på skærmen i Danmark.”

Du kan gå til Crunch Time´s side på TV 2 Play lige her.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA fejrer 75-års jubilæum. I de 75 år har der været mange spillere igennem ligaen, men aldrig har en dansker spillet en kamp i...

NBA

MVP-barometeret vender tilbage, og den er stadig anført af Golden State Warrirors’ Steph Curry

Denver Nuggets

Lørdag aften kl 19 slår Madison Square Garden dørene op for opgøret mellem øst og vest, når New York Knicks brager sammen med Denver...

NBA

Der er et udbrud af smitte hos Charlotte Hornets, hvilket har sendt flere af holdets spillere ud heriblandt LaMelo Ball

NBA

De seneste uger har budt på mange skader. Nogle af ligaens store navne er udgået med skader. I denne artikel får du et overblik...

NBA

Golden State Warriors fik revanche mod Phoenix Suns, da de natten til lørdag tog sejren i opgøret, hvilket betød, at Suns stime på 18...

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

NBA

LeBron James var ikke med i Los Angeles Lakers kamp mod Sacramento Kings, da han er blevet placeret på NBA's "Health and Saftey" protocol....