fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Magisk aften: Knicks vinder på buzzer-beater efter stort comeback

Madison Square Garden dannede rammen for en mindeværdig aften i New York, da Knicks slog Celtics efter at have været nede med 25 point. RJ Barrett scorede den afgørende buzzer-beater.

Foto: allproreels.com, Flickr.com

New York Knicks mod Boston Celtics. Et af de mest traditionsrige opgør i NBA i forvejen. Læg så dertil, at kampen blev spillet i Madison Square Garden og blev afgjort på en mildest talt vanvittig buzzer-beater. 

Det var RJ Barrett, der fik det sidste ord i duellen mod Jason Tatum, der kort forinden havde udlignet kampen over netop Barrett.

Artiklen fortsætter under tweetet. 

Ovenstående klip gør det tydeligt, hvilken atmosfære der var i Madison Square Garden, og det er der en grund til. Det er nemlig New York Knicks’ første game-winning buzzer-beater  – altså et skud, som sikrer holdet sejren efter tiden er udløbet – siden 2012. Det er ikke sket siden 2006 i Madison Square Garden, hvor David Lee gjorde det.

Bad Blood? Fournier straffer sit gamle hold

Det var ikke den eneste JR Smith ‘rekord’, der kom i spil i nat. Evan Fournier, der kom til i sommer fra netop Boston Celtics, scorede hele 41 point. På vej dertil fandt han bunden af nettet fra bag 3-pointslinjen ti gange.

Det er en tangering af Knicks’ franchise-rekord, som JR Smith indtil i nat stod på alene. De 41 point er samtidig det højeste antal, Fournier har scoret i sin karriere.

Se højdepunkter fra Fourniers historiske kamp her.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Jimmy Butler var her, der og alle vegne i nattens kamp 6, hvor Miami Heat sikrede sig sejren i Boston, hvilket betyder, at serien...

Nyhedsoversigt

Los Angeles Lakers har hentet deres nye cheftræner hos Milwaukee Bucks

Dallas Mavericks

Efter to sæsoner uden slutspil er Golden State Warriors tilbage på toppen i Western Conference. Det står klart efter en overbevisende sejr i nat...

Boston Celtics

Boston Celtics er med sejren i nat en kamp fra at spille i finalen. Sidste gang de spillede i en finale var i 2010.

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Boston Celtics

Miami Heat vandt en vigtig kamp i Boston med cifrene 109-103.

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.