fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Los Angeles Lakers har fundet ny cheftræner

Los Angeles Lakers har hentet deres nye cheftræner hos Milwaukee Bucks

Foto: Joan Campderrós i Canas - Flickr

Jagten på en ny cheftræner hos Los Angeles Lakers er slut. Erstatningen til Frank Vogel er blevet fundet hos Milwaukee Bucks, da den nye cheftræner hos det ikoniske hold er Darvin Ham, der har været assistent under Mike Budenholzer i Milwaukee. Det har ESPNs Adrian Wojnarowski rapporteret natten til lørdag. Ham skriver under på en fireårig aftale med Lakers

Los Angeles Lakers havde flere navne på blokken, inden de bestemte sig for at vælge Ham. Til sidst stod det mellem Ham, Terry Stotts (tidl. Portland Trail Blazers) og Kenny Atkinson (tidl. Brooklyn Nets).

Darvin Ham har både erfaring med mesterskaber og Los Angeles Lakers. Dog har han endnu ikke erfaring med at kombinere de to ting. Han vandt mesterskabet som spiller for Detroit Pistons i 2004 over Los Angeles Lakers. Senere hen blev han hyret ind som assistenttræner hos Los Angeles Lakers, hvor han ikke nåede at være med til at vinde titlen, da han kom til i 2011. Efter to år forlod han Lakers for at være assistent under Mike Budenholzer i Atlanta. Siden har han været Budenholzers højre hånd på træner-fronten, og Ham var med til at vinde mesterskabet i 2021 med Milwaukee Bucks.

Om han er den rette mand til at vende skuden efter en mildest talt forfærdelig sæson, må vi vente med at se. Den 48-årige Ham har landet et af de sværeste jobs i NBA, og der kommer til at være pres på fra fans, ledelse og stjernen LeBron James.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

Brooklyn Nets

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.