fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Lebron James ude med skade

Lakers’ superstjerne Lebron James forventes at misse en ubestemt mængde tid efter at have pådraget sig en skade i foden.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Lebron James og Los Angeles Lakers har en stor udfordring foran sig, hvis de skal gå videre til slutspillet i denne sæson.

Den udfordring er blevet endnu større, efter James søndag nat blev skadet imod Dallas Mavericks.

Skaden er i foden, og den vil, ifølge The Athletics’ Shams Charania, holde ham ude i et længere stykke tid.

Charania fortæller, at det kan forventes at være mindst to til tre uger, at Lakers må undvære deres leder og bedste spiller.

38-årige Lebron James har snittet 29.5 point, 8.4 rebounds og 6.9 assists i 47 kampe denne sæson.

Andre artikler med dette emne

NBA

Den famøse All Star-weekend nærmer sig, og her kan du få et overblik over de vigtigste begivenheder, og hvornår de kan ses.

NBA

Lakers, Jazz og Timberwolves er involveret i et trade, der roterer flere af holdenes store navne, ifølge Adrian Wojnarowski.

Nyhedsoversigt

Kongen blev til scoringskongen. Efter LeBron James natten til onsdag blev den mest scorende spiller i NBA´s historie er det væltet ind med reaktioner...

LA Lakers

LeBron James er nu den mest scorende spiller i NBAs historie. Se scoringen, hvor King James passerede Kareem Abdul-Jabbar, lige her.

NBA

I nat indtog kongen sin trone og passerede Kareem Abdul-Jabbar som den mest scorende spiller i NBA's historie.

NBA

Kyrie Irving har netop deltaget den første pressekonference som Mavericks-spiller, hvor han blandt andet udtaler sig om sin tid for Brooklyn Nets, at Lebron...

LA Lakers

Med 36 point mod Oklahoma City Thunder onsdag nat dansk tid skriver LeBron James sig ind i historiebøgerne som historiens mest scorende spiller i...

NBA

Lakers' Russell Westbrook har længe været en i virtuos i afleveringsspillet, og i nat passerede han Gary Payton, som den 10. mest assisterende spiller...