fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Lakers sikrer sig plads i slutspillet efter stort overtidsdrama

Det skulle ikke blive nogen nem Play-In kamp for Los Angeles Lakers, som tog imod Minnesota Timberwolves i et stort drama, der skulle ud i forlænget spilletid.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Los Angeles Lakers havde både hjemmebanefordelen og favoritværdigheden, da de tog imod Minnesota Timberwolves i nat.

Alligevel var det Timberwolves, der havde overtaget i de første 46 minutter af kampen om 7.-pladsen og dermed en tur videre i slutspillet.

Særligt Karl-Anthony Towns havde gang i en stor kamp. I de første tre perioder leverede han 24 point, ti rebounds og fem assists.

Det var i fjerde periode, at det begyndte at gå i stå for både Towns og Timberwolves. I den sidste halvdel af fjerde periode ramte de ikke et eneste skud fra gulvet.

Her fik Lebron James, Anthony Davis og resten af Lakers kæmpede sig tilbage i kampen, og det stod helt lige med blot to minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Her blev det en defensiv affære, og nu var det begge hold, som ikke kunne få bolden i kurven.

Med 20 sekunder tilbage var det så selvfølgelig Lebron James, der skulle have ansvaret for kampens gang. Her tog han den til kurven, hvor forsvaret kollapsede omkring ham. Det gav ham muligheden for at svinge bolden ud til en helt åben Dennis Schroder, der ramte kampens største treer med kun 1.4 sekund tilbage på uret. Nu var Lakers, der havde overtaget 98-95.

Det så næsten umuligt ud for Timberwolves, som ikke havde fået et eneste point i de sidste seks minutter. Alligevel lykkedes det dem at finde Mike Conley i hjørnet til en svær treer. Det fik Anthony Davis til at overreagere, og han begik en fejl, der sendte Conley til straffekastlinjen med tre skudforsøg.

Lidt usikkert ramte han alle tre, og der skulle spille fem minutters mere basketball i en Play-In gyser.

Her havde Lakers så det mentale og fysiske overskud, og de kunne lukke kampen efter en 10-4 sejr i overtiden.

Lebron James blev kampens topscorer med 30 point.

21-årige Anthony Edwards levede måske ikke helt op til forventningerne, og han havde ikke tur i den i nattens kamp. Det blev til blot ni point, hvor han skød 3/17 fra gulvet.

Los Angeles Lakers har derfor sikret sig en plads i slutspillet på trods af en turbulent sæson. De skal op imod Memphis Grizzlies i første runde. Første kamp spilles på søndag kl. 21:00 i dansk tid.

På trods af det skuffende nederlag, er Timberwolves sæson ikke ovre endnu. På fredag skal de nemlig tage imod vinderen af opgøret mellem New Orleans Pelicans og Oklahoma City Thunder. Her skal der spilles om den ottende og sidste plads i slutspillet i Western Conference.

I nattens anden Play-In kamp vandt Atlanta Hawks overraskende på udebane mod Miami Heat.

(Se den vilde afslutning af Timberwolves-Lakers herunder)

 

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...

NBA

Los Angeles Lakers var foran med op til 20 point i tredje periode af kamp 2 mod Denver Nuggets. Alligevel formåede de forsvarende mestre...

Internationalt

Team USA nærmer sig et drabeligt mandskab til OL 2024, hvor blandt andet Lebron James, Stephen Curry, Kevin Durant og Joel Embiid vil være...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Klumme: Bronny James, der er søn af Lebron James, har meldt sig til NBA-draften 2024, efter han er kommet sig fra et hjertestop. Men...

NBA

Houston Rockets bliver ved med at vinde, og forlænger sejrsstimen til otte med storsejren over Utah Jazz.

NBA

Minnesota Timberwolves har været en af NBA-sæsonens store positive overraskelser, men nu meldes holdets All-Star-spiller Karl-Anthony Towns ude.