fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Knicks henter guard og sætter rekord

Det er aldrig sket nogensinde før, men nu har New York Knicks taget rekorden, efter de har hentet Jalen Brunson hos Dallas Mavericks.

Foto: Flickr - Senhormario

Jalen Brunson skifter med alt sandsynlighed til New York Knicks.

Han har ifølge flere amerikanske reporter underskrevet en fireårig aftale med holdet fra Manhattan til en værdi på 104 til 110 millioner dollars. De sidste detaljer mangler at blive offentliggjort, men det er meldt ud, at kontrakten ligger derimellem.

Det er første gang nogensinde, at en spiller, der aldrig har været All-Star, får en kontrakt på mere end 25 millioner om året, mens han skifter hold. Samtidig er det første gang, at en ikke All-Star får en kontrakt på mere end 100 millioner i værdi med en ny arbejdsgiver.

Den unge point guard snittede 16 point og 5 assists på 32 minutter per kamp for Dallas Mavericks i sidste sæson.

 

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...