fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Knicks henter guard og sætter rekord

Det er aldrig sket nogensinde før, men nu har New York Knicks taget rekorden, efter de har hentet Jalen Brunson hos Dallas Mavericks.

Foto: Flickr.com

Jalen Brunson skifter med alt sandsynlighed til New York Knicks.

Han har ifølge flere amerikanske reporter underskrevet en fireårig aftale med holdet fra Manhattan til en værdi på 104 til 110 millioner dollars. De sidste detaljer mangler at blive offentliggjort, men det er meldt ud, at kontrakten ligger derimellem.

Det er første gang nogensinde, at en spiller, der aldrig har været All-Star, får en kontrakt på mere end 25 millioner om året, mens han skifter hold. Samtidig er det første gang, at en ikke All-Star får en kontrakt på mere end 100 millioner i værdi med en ny arbejdsgiver.

Den unge point guard snittede 16 point og 5 assists på 32 minutter per kamp for Dallas Mavericks i sidste sæson.

 

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Brooklyn Nets

Nets ejer Joe Tsai står overfor en utrolig svær beslutning, som vil have store konsekvenser for Nets muligheder for at kæmpe med om mesterskabet...

Internationalt

Den danske basketballstjerne Iffe Lundberg skifter ifølge basketballmediet Sportando til italienske Virtus Bologona.

NBA

Iffe Lundberg forlader NBA, efter han ikke har fået tilbudt en kontrakt hos Phoenix Suns.

New York Knicks

Den såkaldte ’’The Charlie Ward Curse’’ er forbi, efter New York Knicks har forlænget med Mitchell Robinson.

NBA

Offseason er lang og til tider uoverskuelig. Informationstrømmen kan virke uendelig. Derfor samler Fullcourt alt hvad der er værd at vide omkring kontraktforlængelser, rygter...

NBA

Årets NBA Summer League i Las Vegas kan muligvis ende med dansk deltagelse med hele to spillere i form af Iffe Lundberg og Asbjørn...

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.