fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Ingen vil skrive under med Lonzo Ball

Vi kommer tættere og tættere på NBA Draften, og et af de mest omtalte talenter er Lonzo Ball fra UCLA. Ligeså omtalt som Lonzo Ball er, lige så kontroversiel er hans far LaVar Ball, og nu er han måske igen ude i noget, han ikke kan bunde i.

https://www.youtube.com/watch?v=Lcbr-LY2a6Q

Mange af de kommende NBA-talenter skriver i disse dage under med skofabrikanter, og da Lonzo Ball er stor del af den kommende NBA-draft, er samtaleemnet da også ledt over på, hvilket firma der skal have Ball-underskrift. Problemet er bare, at Lonzo Balls far er uenig med alle.

Situationen er nemlig sådan, at LaVar Ball mener, at Lonzo Ball fortjener sin egen signatur sko. Noget som de færreste NBA spillere har. Både Adidas, Nike og Under Armour havde tilbudt sønnen en kontrakt, men farmand Ball sagde nej, idet de ikke tilbød denne signatur sko.

Også det kinesiske firma Li-Ning og Anta har været inde over Ball-familien, men familien takkede hurtigt nej. Nu dukker en ny fabrikant op, og mange mener at netop de er et perfekt match i forhold til Lonzo Ball.

Firmaet hedder AND1, og er mest af alt kendt fra 00’erne, hvor de sponsorerede Kevin Garnett og produceret mixtapes fra den amerikanske streettour.

AND1 har i dag spillere som Lance Stephenson under deres paraply.

Lige nu regnes Lonzo Ball af mange til at blive valgt som nummer 2 i årets draft. Lonzo Balls småbrødre LaMelo og LiAngelo Ball er begge højt profilerede talenter i deres aldersrække. Du kan læse mere om LaMelo Ball, som for nyligt scorede 92 point i en kamp ved at klikke her.

Foto: Youtube Screenshot

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

NBA

Lillards vilde kamp i nat har bragt ham i fornemt selskab.

NBA

Vanvittig triple-double fra Denver Nuggets stjernen Nikola Jokic.

Golden State Warriors

Stephen Curry må se til fra sidelinjen de kommende uger med en skulderskade

Boston Celtics

Så er de første spillere blevet kåret som 'Player Of The Month' i NBA

Indiana Pacers

Den unge guard har taget ligaen med storm og er på vej mod mod et historisk godt gennemsnit

NBA

Overraskelser, dominerende superstjerner og solide slutspilshold pryder sæsonens første in-season power ranking.

Basketligaen

Søndag debuterede Reggie Kissoonlal for Maine Celtics i NBA G-League, og den tidligere Randers Cimbria-spiller gjorde en god figur i sine første minutter i...

FIBA

Den franske komet Victor Wembanyama fik fredag aften senior landsholdsdebut, og Wembanyama var i vanlig stil i centrum.