fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Holidays forsvar giver Bucks matchbold

Jrue Holiday leverede to store forsvarspil, der sikrede Milwaukee Bucks en sejr i Boston, som giver dem en føring på 3-2 i serien.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

I en tæt kamp i TD Garden i Boston tog Milwaukee Bucks en vigtig sejr, efter Jrue Holiday lukkede kampen med to store forsvarsspil. Kampen endte 110-107 i gæsternes favør.

Artiklen fortsætter under tweetet. 

Holiday var generelt en vigtig del af sejren, fordi Bucks vandt de 41 minutter, hvor han var på banen med hele 14 point. Læg dertil, at guarden scorede 24 point, greb 8 rebounds og leverede 8 assists i opgøret.

Men vanen tro var Giannis Antetokounmpo kampens helt store oplevelse. Han scorede hele 40 point, mens han ramte 60 procent af sine forsøg.

Celtics har ryggen mod muren

Trods en flot præstation fra Jayson Tatum og Jaylen Brown, der scorede 60 point i mellem dem, var det ikke nok til at beholde hjemmebanefordelen i serien.

Stort set alle, der spillede for Boston Celtics, skød respektable procenter. Problemet for hjemmeholdet lå derimod i reboundspillet, hvor Bucks greb 13 rebounds mere end Celtics. Det kom specielt til udtryk i antallet af offensive rebounds.

Bucks greb hele 17 offensive rebounds, mens Celtics blot sikrede sig deres egen rebound fem gange. Det blev udslagsgivende i opgøret, der løb af stablen natten til torsdag.

Celtics skal forsøge at fremtvinge en kamp 7, som i så fald skal spilles i Boston. Det skal de natten til lørdag klokken 01:30 dansk tid i Milwaukee, når Fiserv Forum lægger gulv til kamp 6.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

NBA

Kampen mellem Bucks og Mavericks bød på god underholdning, massere af point og dårligt forsvar da de to tophold tørnede sammen natten til søndag....

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

NBA

Giannis Antetokounmpo var ustoppelig offensivt og scorede 54 point mod Indiana Pacers, men Milwaukee Bucks endte alligevel med at lide et smalt nederlag.

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Damian Lillard storspillede i sin debut for Milwaukee Bucks, hvor han diskede op med 39 point i en tæt sejr mod Philadelphia 76ers.