fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Holidays forsvar giver Bucks matchbold

Jrue Holiday leverede to store forsvarspil, der sikrede Milwaukee Bucks en sejr i Boston, som giver dem en føring på 3-2 i serien.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

I en tæt kamp i TD Garden i Boston tog Milwaukee Bucks en vigtig sejr, efter Jrue Holiday lukkede kampen med to store forsvarsspil. Kampen endte 110-107 i gæsternes favør.

Artiklen fortsætter under tweetet. 

Holiday var generelt en vigtig del af sejren, fordi Bucks vandt de 41 minutter, hvor han var på banen med hele 14 point. Læg dertil, at guarden scorede 24 point, greb 8 rebounds og leverede 8 assists i opgøret.

Men vanen tro var Giannis Antetokounmpo kampens helt store oplevelse. Han scorede hele 40 point, mens han ramte 60 procent af sine forsøg.

Celtics har ryggen mod muren

Trods en flot præstation fra Jayson Tatum og Jaylen Brown, der scorede 60 point i mellem dem, var det ikke nok til at beholde hjemmebanefordelen i serien.

Stort set alle, der spillede for Boston Celtics, skød respektable procenter. Problemet for hjemmeholdet lå derimod i reboundspillet, hvor Bucks greb 13 rebounds mere end Celtics. Det kom specielt til udtryk i antallet af offensive rebounds.

Bucks greb hele 17 offensive rebounds, mens Celtics blot sikrede sig deres egen rebound fem gange. Det blev udslagsgivende i opgøret, der løb af stablen natten til torsdag.

Celtics skal forsøge at fremtvinge en kamp 7, som i så fald skal spilles i Boston. Det skal de natten til lørdag klokken 01:30 dansk tid i Milwaukee, når Fiserv Forum lægger gulv til kamp 6.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Sæsonen i NBA skydes i gang i nat, og i den forbindelse har Fullcourts NBA-redaktion kommet med deres forudsigelser af holdenes placeringer i Eastern...

Dallas Mavericks

Sæsonen i NBA skydes i gang i nat, og i den forbindelse har Fullcourts NBA-redaktion kommet med deres forudsigelser af holdenes placeringer i Western...

EuroCup

Den danske landsholdsspiller Tobias Jensen og Ratiopharm spillede lige op med NBA-holdet Portland Trail Blazers, der dog sejrede med 111-100 i en testkampen natten...

LA Lakers

LeBron James og sønnen Bronny James skrev i nat NBA-historie som den første far-søn duo nogensinde til at spille sammen i ligaen.

Boston Celtics

Ventetiden er ovre. Verdens bedste basketballliga er tilbage fredag, hvor Boston Celtics og Denver Nuggets mødes i Abu Dhabi.

Internationalt

Victor Wembanyama var allerede en af NBA's mest dominerende spillere, og med en kampvægt, der nu har rundet 106 kilo, bliver han næppe lettere...

Internationalt

Ja Morant er for tiden glad og skadesfri, og det giver Memphis Grizzlies gode forudsætninger for succes i den kommende sæson, udtaler Memphis-stjernen.

NBA

Den tidligere MVP Derrick Rose indstiller karrieren efter 15 sæsoner i NBA.