fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Holidays forsvar giver Bucks matchbold

Jrue Holiday leverede to store forsvarspil, der sikrede Milwaukee Bucks en sejr i Boston, som giver dem en føring på 3-2 i serien.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

I en tæt kamp i TD Garden i Boston tog Milwaukee Bucks en vigtig sejr, efter Jrue Holiday lukkede kampen med to store forsvarsspil. Kampen endte 110-107 i gæsternes favør.

Artiklen fortsætter under tweetet. 

Holiday var generelt en vigtig del af sejren, fordi Bucks vandt de 41 minutter, hvor han var på banen med hele 14 point. Læg dertil, at guarden scorede 24 point, greb 8 rebounds og leverede 8 assists i opgøret.

Men vanen tro var Giannis Antetokounmpo kampens helt store oplevelse. Han scorede hele 40 point, mens han ramte 60 procent af sine forsøg.

Celtics har ryggen mod muren

Trods en flot præstation fra Jayson Tatum og Jaylen Brown, der scorede 60 point i mellem dem, var det ikke nok til at beholde hjemmebanefordelen i serien.

Stort set alle, der spillede for Boston Celtics, skød respektable procenter. Problemet for hjemmeholdet lå derimod i reboundspillet, hvor Bucks greb 13 rebounds mere end Celtics. Det kom specielt til udtryk i antallet af offensive rebounds.

Bucks greb hele 17 offensive rebounds, mens Celtics blot sikrede sig deres egen rebound fem gange. Det blev udslagsgivende i opgøret, der løb af stablen natten til torsdag.

Celtics skal forsøge at fremtvinge en kamp 7, som i så fald skal spilles i Boston. Det skal de natten til lørdag klokken 01:30 dansk tid i Milwaukee, når Fiserv Forum lægger gulv til kamp 6.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Jimmy Butler var her, der og alle vegne i nattens kamp 6, hvor Miami Heat sikrede sig sejren i Boston, hvilket betyder, at serien...

Nyhedsoversigt

Los Angeles Lakers har hentet deres nye cheftræner hos Milwaukee Bucks

Dallas Mavericks

Efter to sæsoner uden slutspil er Golden State Warriors tilbage på toppen i Western Conference. Det står klart efter en overbevisende sejr i nat...

Boston Celtics

Boston Celtics er med sejren i nat en kamp fra at spille i finalen. Sidste gang de spillede i en finale var i 2010.

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Boston Celtics

Miami Heat vandt en vigtig kamp i Boston med cifrene 109-103.

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.