fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Holidays forsvar giver Bucks matchbold

Jrue Holiday leverede to store forsvarspil, der sikrede Milwaukee Bucks en sejr i Boston, som giver dem en føring på 3-2 i serien.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

I en tæt kamp i TD Garden i Boston tog Milwaukee Bucks en vigtig sejr, efter Jrue Holiday lukkede kampen med to store forsvarsspil. Kampen endte 110-107 i gæsternes favør.

Artiklen fortsætter under tweetet. 

Holiday var generelt en vigtig del af sejren, fordi Bucks vandt de 41 minutter, hvor han var på banen med hele 14 point. Læg dertil, at guarden scorede 24 point, greb 8 rebounds og leverede 8 assists i opgøret.

Men vanen tro var Giannis Antetokounmpo kampens helt store oplevelse. Han scorede hele 40 point, mens han ramte 60 procent af sine forsøg.

Celtics har ryggen mod muren

Trods en flot præstation fra Jayson Tatum og Jaylen Brown, der scorede 60 point i mellem dem, var det ikke nok til at beholde hjemmebanefordelen i serien.

Stort set alle, der spillede for Boston Celtics, skød respektable procenter. Problemet for hjemmeholdet lå derimod i reboundspillet, hvor Bucks greb 13 rebounds mere end Celtics. Det kom specielt til udtryk i antallet af offensive rebounds.

Bucks greb hele 17 offensive rebounds, mens Celtics blot sikrede sig deres egen rebound fem gange. Det blev udslagsgivende i opgøret, der løb af stablen natten til torsdag.

Celtics skal forsøge at fremtvinge en kamp 7, som i så fald skal spilles i Boston. Det skal de natten til lørdag klokken 01:30 dansk tid i Milwaukee, når Fiserv Forum lægger gulv til kamp 6.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Efter en overbevisende sejr i kamp fem, vinder Boston Celtics finalerne mod Dallas Mavericks 4-1 og sikrer det 18. mesterskab i holdets historie.

NBA

Boston Celtics' Jaylen Brown blev Eastern Conference Finals MVP, hvilket kom bag på profilen, der før er blevet overset med individuelle priser.

NBA

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

NBA

NBA har afsløret årets All-Defensive hold, hvor Victor Wembanyama bliver den første rookie til nogensinde at være på førsteholdet.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.