Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus hev første sejr i land mod BK Amager

De unge drenge fra Holbæk-Stenhus var fredag taget til Amager, hvor de skulle møde BK Amager. Begge hold jagtede deres første sejr i sæsonen. Det blev gæsterne, som fik deres første to point.

BK Amager tog fredag imod Holbæk-Stenhus. Begge mandskaber havde stadig deres første sejr tilgode i Basketligaen, så der var en af mandskaberne, som ville få deres første point i denne sæson af Basketligaen.

Det blev en utrolig lige kamp, som der blev udspillet i Amagerhallen, hvor det blev gæsterne fra Holbæk-Stenhus, som kunne tage sejren med hjem til Holbæk. Opgøret om begge holds første sejr sluttede 83-84 til Holbæk-Stenhus.

Anden periode blev afgørende

Kampens anden periode blev vigtig for Holbæks første sejr i denne sæson. Efter en første periode, hvor de kun scorede 13 point, så kom Holbæk virkelig igang i anden periode. Der lavede gæsterne 27 point, mens hjemmeholdet kun lavede 14. Det gav dem en føring på seks point, inden kampens sidste to perioder.

I kampens to sidste perioder var det hjemmeholdet fra Amager, som fik indhentet lidt på føringen, men efter en flot kæmpet fjerde periode, så fik Holbæk-Stenhus sejren i land, da sidste periode sluttede.

Kampen mellem de to hold sluttede 83-84 til de unge drenge fra Holbæk.

Kampens topscorer

Det blev en af nøglespillerne fra det vindende hold, der sluttede med titlen som kampens topscorer. Magnus Donsrud sluttede kampen med 22 point og 8 assists. For BK Amager blev Oscar Quackenbush endnu en gang deres topscorer. Han sluttede kampen med 18 point.

En anden flot præstation i kampen kom af Peter Beier-Christiansen. Han sluttede kampen med en flot double-double på 11 point, 14 rebounds og to blokeringer.

Næste runde

BK Amager skal en tur til Aarhus i deres næste opgør i Basketligaen. De skal spille mod de forsvarende mestre fra Bakken Bears. Den kamp bliver spillet den 21. oktober klokken 14:00.

Den 22. oktober skal Holbæk-Stenhus i aktion igen. De skal møde BC Copenhagen, som kommer en tur til Holbæk Sportsby. Den kamp bliver spillet klokken 16:00.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.