fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus hev første sejr i land mod BK Amager

De unge drenge fra Holbæk-Stenhus var fredag taget til Amager, hvor de skulle møde BK Amager. Begge hold jagtede deres første sejr i sæsonen. Det blev gæsterne, som fik deres første to point.

Foto: Rasmus Lynge Schmidt

BK Amager tog fredag imod Holbæk-Stenhus. Begge mandskaber havde stadig deres første sejr tilgode i Basketligaen, så der var en af mandskaberne, som ville få deres første point i denne sæson af Basketligaen.

Det blev en utrolig lige kamp, som der blev udspillet i Amagerhallen, hvor det blev gæsterne fra Holbæk-Stenhus, som kunne tage sejren med hjem til Holbæk. Opgøret om begge holds første sejr sluttede 83-84 til Holbæk-Stenhus.

Anden periode blev afgørende

Kampens anden periode blev vigtig for Holbæks første sejr i denne sæson. Efter en første periode, hvor de kun scorede 13 point, så kom Holbæk virkelig igang i anden periode. Der lavede gæsterne 27 point, mens hjemmeholdet kun lavede 14. Det gav dem en føring på seks point, inden kampens sidste to perioder.

I kampens to sidste perioder var det hjemmeholdet fra Amager, som fik indhentet lidt på føringen, men efter en flot kæmpet fjerde periode, så fik Holbæk-Stenhus sejren i land, da sidste periode sluttede.

Kampen mellem de to hold sluttede 83-84 til de unge drenge fra Holbæk.

Kampens topscorer

Det blev en af nøglespillerne fra det vindende hold, der sluttede med titlen som kampens topscorer. Magnus Donsrud sluttede kampen med 22 point og 8 assists. For BK Amager blev Oscar Quackenbush endnu en gang deres topscorer. Han sluttede kampen med 18 point.

En anden flot præstation i kampen kom af Peter Beier-Christiansen. Han sluttede kampen med en flot double-double på 11 point, 14 rebounds og to blokeringer.

Næste runde

BK Amager skal en tur til Aarhus i deres næste opgør i Basketligaen. De skal spille mod de forsvarende mestre fra Bakken Bears. Den kamp bliver spillet den 21. oktober klokken 14:00.

Den 22. oktober skal Holbæk-Stenhus i aktion igen. De skal møde BC Copenhagen, som kommer en tur til Holbæk Sportsby. Den kamp bliver spillet klokken 16:00.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.