fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus hev første sejr i land mod BK Amager

De unge drenge fra Holbæk-Stenhus var fredag taget til Amager, hvor de skulle møde BK Amager. Begge hold jagtede deres første sejr i sæsonen. Det blev gæsterne, som fik deres første to point.

Foto: Rasmus Lynge Schmidt

BK Amager tog fredag imod Holbæk-Stenhus. Begge mandskaber havde stadig deres første sejr tilgode i Basketligaen, så der var en af mandskaberne, som ville få deres første point i denne sæson af Basketligaen.

Det blev en utrolig lige kamp, som der blev udspillet i Amagerhallen, hvor det blev gæsterne fra Holbæk-Stenhus, som kunne tage sejren med hjem til Holbæk. Opgøret om begge holds første sejr sluttede 83-84 til Holbæk-Stenhus.

Anden periode blev afgørende

Kampens anden periode blev vigtig for Holbæks første sejr i denne sæson. Efter en første periode, hvor de kun scorede 13 point, så kom Holbæk virkelig igang i anden periode. Der lavede gæsterne 27 point, mens hjemmeholdet kun lavede 14. Det gav dem en føring på seks point, inden kampens sidste to perioder.

I kampens to sidste perioder var det hjemmeholdet fra Amager, som fik indhentet lidt på føringen, men efter en flot kæmpet fjerde periode, så fik Holbæk-Stenhus sejren i land, da sidste periode sluttede.

Kampen mellem de to hold sluttede 83-84 til de unge drenge fra Holbæk.

Kampens topscorer

Det blev en af nøglespillerne fra det vindende hold, der sluttede med titlen som kampens topscorer. Magnus Donsrud sluttede kampen med 22 point og 8 assists. For BK Amager blev Oscar Quackenbush endnu en gang deres topscorer. Han sluttede kampen med 18 point.

En anden flot præstation i kampen kom af Peter Beier-Christiansen. Han sluttede kampen med en flot double-double på 11 point, 14 rebounds og to blokeringer.

Næste runde

BK Amager skal en tur til Aarhus i deres næste opgør i Basketligaen. De skal spille mod de forsvarende mestre fra Bakken Bears. Den kamp bliver spillet den 21. oktober klokken 14:00.

Den 22. oktober skal Holbæk-Stenhus i aktion igen. De skal møde BC Copenhagen, som kommer en tur til Holbæk Sportsby. Den kamp bliver spillet klokken 16:00.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Basketligaen

Kampen om placeringerne i top seks er blevet afgjort. Det blev Værløse Blue Hawks, der sikrede den sidste plads. Det gjorde de efter sejren...

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen, da Værløse Blue Hawks trådte et skridt nemmere pladsen i Playoff A. De besejrede Holbæk-Stenhus med 99-80.

Basketligaen

Intet er afgjort endnu. Værløses flotte sejr over Randers har gjort, at både BC Copenhagen og Værløse kan tage pladsen i PLAYOFF A. Læs...

Basketligaen

To af landets basketballhold fra Københavns-området mødte hinanden lørdag eftermiddag. BC Copenhagen mødte BK Amager i kamp, hvor BC løb med sejren. Kampen sluttede...

Basketligaen

Bakken Bears havde Randers Cimbria i sækken i anden halvleg, da de to hold mødtes fredag, og særligt tredje periode var yderst begivenhedsrig med...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...